Ana Sayfa / Gündem / Ahmet Kekeç nereli, yaşı, eğitimi

Ahmet Kekeç nereli, yaşı, eğitimi

Ahmet Kekeç aslen nereli, kaç doğumlu, kimdiri. Ahmet Kekeç korona nedeniyle yoğun bakıma alındı durumu kritik. Akşam yazarı Ahmet Kekeç ile ilgili son dakika haberleri. Akşam Gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, koranavirüse yakalandı. Kekeç’in oğlu Mehmet Hakan Kekeç, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, babası Kekeç’in yoğun bakımda olduğunu belirtti.

Gazeteci yazar Ahmet Kekeç yoğun bakımda koronavirüs nedeniyle. Ahmet Kekeç aslen nereli, kaç yaşında ve kimdir? Akşam yazarı Ahmet Kekeç, koranavirüse yakalandı. Kekeç’in oğlu Mehmet Hakan Kekeç, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, babası Kekeç’in yoğun bakımda olduğunu belirtti.

Kekeç’in oğlu Mehmet Hakan Keke sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı açıklamada şu ifadelere yere verdi:
“Çok ciddi imtihanları aslan gibi atlatan babam Ahmet Kekeç, covid + teşhisi ile yoğun bakımda. Şafi olan Allah’tır. Allah’tan şifası için dostlarımızdan dua bekliyoruz.”

AHMET KEKEÇ ASLEN NERELİ, YAŞI, KİM
Ahmet Kekeç 1961, Malatya doğumlu, Akşam gazetesi yazarı.

Sırasıyla Atatürk İlkokulu, Atatürk Ortaokulu, Atatürk Lisesini okudu. Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü’nden atıldı. Aylık Dergi, Mavera ve Yöneliş dergilerinde hikâye, deneme ve eleştiri yazıları yazarak yazı hayatına başladı. 1985’te ilk hikâye kitabı olan “Son İyi Şeyler”i çıkardı. Bir kısmı gazete yazılarından oluşan 10 kitabı bu dönemden sonra yayımlandı. Millî Gazete, Yeni Haber, Zaman, Vahdet, İmza ve Akit gazetelerinde muhabir, editör ve köşe yazarı gibi görevler üstlendi.

15 yıldır gazetecilik mesleğini sürdüren Kekeç’in gazetelerde yazdığı yazılar 1997 yılında MGV Gençlik Dergisi ve Türkiye Yazarlar Birliği tarafından ödüllendirildi. Son yıllarda çalışmalarını roman üzerine yoğunlaştıran Ahmet Kekeç, 2006 yılından beri Star gazetesi’nde köşe yazarlığı yapmaktadır.

Cine5’te Rasim Ozan Kütahyalı ve Salih Tuna ile birlikte Memleket Meselesi adlı bir program sunumuştur. Cine5’te “Derin Mevzu” adlı tartışma-sohbet programını hala sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir

Edirne tiny house yasağı

Edirne’de küçük ev yani tiny house yasağı başladı. tarım arazilerine kurulan küçük evler kaldırılıyor. Edirne …

Sınırsız Hosting