Ana Sayfa / Kadınca / Kıvanç Tatlıtuğ FOX TV dizisi

Kıvanç Tatlıtuğ FOX TV dizisi

Kıvanç Tatlıtuğ, Fox TV Prison Break yerli versiyonu başrol oyuncusu oldu. Ekin Türkmen ve Kıvanç Tatlıtuğ yabancı dizinin Türk versiyonunda birlikte rol alacak. İşte Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisi…

FOX TV Prison Break yerli versiyonu başrolde Kıvanç Tatlıtuğ rol alacak. Yılmaz Erdoğan’ın yeni filminde Kıvanç Tatlıtuğ da oynayacak. Prison Break’in yerli versiyonu için Kıvanç Tatlıtuğ’un başrol oyuncusu olarak Fox tv’de kameraların karşısına geçeceği kesinleşti.

FOX, yapımın Türkiye’de bir uyarlamasını çekmek için geçtiğimiz dönemlerde yayın haklarını satın almıştı. Gelen haberler, Michael Scofield karakterine Türk versiyonunu Kıvanç Tatlıtuğ’un hayat vereceği konusunda kendisiyle anlaşıldığını da söylüyordu.

Kıvanç Tatlıtuğ’un bölüm başına talep ettiği ücret ise dudakları uçuklattı. Tatlıtuğ, kanaldan bölüm başına tam 280 bin TL talep etti.

Kıvanç’ın sevgilisi Ekin Türkmen oldu!
Geçtiğimiz günlerde eşi Başak Dizer’le Cunda’da tatil yapan Kıvanç Tatlıtuğ, Yılmaz Erdoğan’ın 13 yıl aradan sonra çekmeye karar verdiği ‘Organize İşler 2: Sazan Sarmalı’ filminde de rol alacak. (Gecce.com)

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting