Ana Sayfa / Gündem / Kliçko, Joshua maçı ne olur (29 nisan cumartesi)
BOKS MAÇI

Kliçko, Joshua maçı ne olur (29 nisan cumartesi)

Anthony Joshua-Vladimir Kiliçko maçı nasıl sonuçlanır hangi boksör yener diye soran okurlarımıza bir tüyo verelim. Kliçko tecrübesiyle genç boksör Joshua’yı yenebilir. Cumartesi günü (29 Nisan) Kliçko ile Joshua büyük bir boks maçına çıkıyor ve bu boks maçı Türkiye’Den de canlı olarak izlenebilecek. 

Kliçko canlı boks maçı Josua Tivibuspor kanalında yarın akşam yani 29 nisan Cumartesi günü saat gece 9’da olacak. Boksun önde gelen isimlerinden olan Anthony Joshua ve Vladimir Kliçko ringe çıkıyor. Peki Anthony Joshua – Vladimir Kliçko maçı ne zaman, hangi kanalda?
Dünya Ağır Siklet Boks kemer mücadelesi yaklaşıyor. Önde gelen isimlerinden olan Anthony Joshua ve Vladimir Kliçko ringe çıkıyor. Peki Anthony Joshua – Vladimir Kliçko maçı ne zaman, hangi kanalda?

ANTHONY JOSHUA VE VLADİMİR KLİÇKO RİNGE ÇIKIYOR

29 Nisan Cumartesi gecesi Türkiye saati ile 21:00’da başlayacak karşılaşma İngiltere’nin meşhur Wembley Stadyumu’nda yapılacak. Maç canlı olarak Tivibuspor kanalından canlı olarak izlenebilecek.
Profesyonel dövüş kariyerinde 18 maça çıkan Anthony Josua, tüm maçları nakavt ile kazandı. Öte yandan 18 maçın 5’ini ilk raundda nakavt ile bitiren Anthony Josua, maçın favorisi olarak gösteriliyor.
Kliçko profesyonel dövüş kariyerine başladığında, Anthony Josua henüz 7 yaşındaydı. Ukaynalı Kliçko ilk profesyonel maçını 1996 yılında Fabian Meza’ya karşı yaptı.

Anthony Joshua, 2012 yılında yapılan Londra Olimpiyatları’nda altın madalya kazandı.

İlginizi Çekebilir

Papua Yeni Gine heyelan faciası

Papua yeni Gine’de 2 binden fazla insan toprak altında tarihin en büyük heyelan faciası yaşanıyor. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting