Ana Sayfa / Genel / Kobe Bryant Oscar aldı

Kobe Bryant Oscar aldı

Kobe Bryant’ıa Oscar Ödülü kazandıran animasyon filmi ve özelliği. Dünyaca ünlü basketbolcu Kobe Oscar Ödülü 2018 kazandı. NBA’in efsanevi oyuncularından olan ve 2016’da jübile yapan Kobe Bryant, 90’ıncı Akademi Ödülleri (Oscar) gecesinde, “Dear Basketball” (Sevgili Basketbol) adlı yapım ile “En İyi Kısa Animasyon” ödülüne layık görüldü.

2018 Oscar Ödülü kazanan ünlü NBA’li basketbolcu Kobe Bryant dünyanın gündeminde. Kobe Brynat’a Oscar kazandıran filim ve özelliği. ABD Ulusal Basketbol Ligi’nin (NBA) efsanevi oyuncularından olan ve 2016’da jübile yapan Kobe Bryant, Oscar ödülü kazandı.

Hollywood’taki Dolby Tiyatrosu’nda düzenlenen 90’ıncı Akademi Ödülleri (Oscar) gecesinde, Bryant’ın yazdığı ve Glen Keane’in yönettiği “Dear Basketball” (Sevgili Basketbol) adlı yapım, “En İyi Kısa Animasyon” ödülüne layık görüldü.

Kariyerinde 5 NBA şampiyonluğu bulunan Bryant, ödülü aldıktan sonra yaptığı konuşmasında, “Basketbol oyuncuları olarak susup top sürmemiz gerekiyor.” ifadesini kullanırken, başta animasyonun müziklerini hazırlayan ünlü müzisyen John Williams olmak üzere yapımda emeği geçen herkese teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

Köprü ve otoyollara zam

Otoyol ve köprü zamlandı. Yeni köprü ve otoyol zamları tarife. Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting