Ana Sayfa / Yaşam / Köpek sahibi olmak rahatlatıyor

Köpek sahibi olmak rahatlatıyor

Köpek beslemek ve köpek sahibi olmak kan basıncını düşürüyor, insanı rahatlatıyor. Evde beslenebilecek en iyi köpek cinsleri ve beslenmesi en kolay köpek cinsi, evde bakımı en basit köpek türleri.

Evde köpek beslemek rahatlatıyor, yaşlanmayı durduruyor ve huzur veriyor. Evde bakılabilecek en iyi köpek cinsleri. Evde hangi köpek türü beslenmeli, bakımı kolay, uysal, saldırmayan ve en sevimli köpek cinsleri hangileri sorusunun yanıtı. Evinizde bir köpek olmasını istiyor ama hangi cins alacağınızı bilmiyorsanız size bu haberimiz yardımcı olacaktır. İşte haberimizde en ideal köpek ırklarını derledik…

Araştırmalar, bir köpeğe sahip olmanın kan basıncını düşürdüğünü, stresi azalttığını ve sizi mutlu ettiğini gösteriyor. Köpekler çeşitli boyutlarda, şekillerde ve ırklarda olur. Sizde köpek sahibi olmak istiyorsanız ve hangi köpek ırkını alsam diye düşünüyorsanız mutlaka haberimize göz atmalısınız…

KÖPEK SAHİBİ OLMAK KAN BASINCINI DÜŞÜRÜYOR! İŞTE EN İDEAL KÖPEK IRKLARI

basliksiz-5.jpg

– Shih Tzu

Genellikle “Aslan Köpek” olarak bilinen Shih Tzu, yaşlılar için ideal olan küçük bir köpektir. Sadık, nazik ve hoşgörülüdürler. Çok fazla aktivite gerektirmez, ancak çok fazla sarılmayı gerektirir. Shih Tzu, küçük boyutuna rağmen harika bir güvenlik köpeğidir. Doğal olarak sevecendirler. Shih Tzu, herhangi bir yaşam tarzına uyum sağlayabilir, bu nedenle ister büyük bir evde ister küçük bir evde yaşıyor olun, kendilerini evde hissedeceklerdir.


82375.jpg

– BOLONEZ BİCHON

Küçücük bir yerde yaşıyor ama yine de harika bir tüylü arkadaş istiyorsanız, Bolognese Bichon tam aradığınız şey. Doğası gereği küçük, sessiz ve sakin olduğunuz için gürültü veya herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Akıllı ve eğitilmesi kolaydır, bu yüzden birçok Bolognese Bichon sahibi onlara bayılır. Tımar ve bakım açısından fazla bir şey gerektirmeyen peluş benzeri kürkleri vardır.

golden-doodle-portrait-spring-flowers-outdoors.jpg

– ALTIN RENKLİ DOODLE

Goldendoodle, iki dost ırk olan Golden Retriever ve Fino köpeği arasında bir melezdir. Biraz egzersiz yapmak istiyorsanız, bu köpek idealdir çünkü sık yürüyüşler gerektirir. Goldendoodle, mükemmel bir arkadaşlık sağlayacak eğlenceyi seven, sadık, zeki ve sevecen bir köpektir.

basliksiz-6.jpg

– BEAGLE

Bir yaşlının zinde ve sağlıklı bir fiziği koruması için düzenli egzersiz gereklidir. Eğlencelidirler ve her gün hareket etmenizi sağlarlar. Tımar çok sık gerekli değildir, bu yüzden bunun için çok para harcamanıza gerek kalmayacak. Gürültülü olma ününe rağmen, birçok kıdemli bakım uzmanı, Beagle’ları samimiyetleri için övüyor ve onları yaşlılar için en büyük ırklardan biri yapıyor.

basliksiz-7.jpg

– POMERANYA

Pomeranian, büyük bir kalbi olan küçük bir köpektir. Bu tüylü köpek, apartmanlar gibi kompakt ortamlarda arkadaş canlısı, aktif ve rahattır. Pomeranian’ın sık tımar edilmesi gerekmez çünkü onları düzenli olarak fırçalamak yeterlidir.

basliksiz-8.jpg

– BOKSÖR

Zamanlarının çoğunu kanepede yatarak geçiren insanlar için ideal köpek olarak adlandırıldılar çünkü bu zeki cins çevrelerine ve hatta yaşam tarzınıza uyum sağlayabilir. Çok yönlülüklerinin yanı sıra, kürkleri çok az bakım gerektirdiğinden, pugların bakımı kolaydır. Az bakım gerektiren tüylü bir arkadaş arıyorsanız, Pug sizin için köpektir.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting