Ana Sayfa / Kime Ait / Köprülere çift taraflı ücret mi

Köprülere çift taraflı ücret mi

Boğaz Köprülerinden çift taraflı ücret mi alınacak sorusu ve yanıtı. Boğaz köprüleri ve Osmangazi köprüsü geçişlerinde iki yönlü ücret alınacağı haberleri gerçeği yansıtmıyor. Boğaz köprülerinden tek taraflı alınan geçiş ücreti, çift taraflı mı olacak? Büyük araçların Karamürsel-Gölcük üzerinden Körfezi dolaşmaları yasaklanarak Osman Gazi Köprüsünden geçişleri zorunlu mu olacak?

Köprülerden geçişler iki yönlü ücretli mi olacak diye soranlar var. Açıklama en yetkili bakanlıktan geldi köprü ücretleri ile ilgili olarak. Bugün bazı yayın organlarında yer alan bu tür haberlerin ardından aradığımız Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Hürriyet’e konuştu. Arslan, Boğaz köprülerinden çift taraflı ücret alınması yönünde bir çalışmaları olmadığını açıkladı.

Bakan Arslan, “Şuanda ne Boğaz köprülerini çift taraflı ücretlendirme ne de büyük araçlara Osman Gazi Köprüsü’nü zorunlu kılma gibi bir çalışmamız var. Her iki konuda da mevcut uygulama devam edecek” dedi.

İlginizi Çekebilir

Kamu tasarruf paketi maddeleri

Devlet tasarruf paketi maddeleri. Kamuda tasarruf maddelerini tüm ayrıntıları. Devlet personel alımını azaltıyor, memurların servisi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting