Ana Sayfa / Manşet / Koronadan ölenlere otopsi yasak mı?

Koronadan ölenlere otopsi yasak mı?

Ölen Korona hastalarına otopsi yapmak yasak mı, koronadan ölenlerin otopsisi yapılmıyor mu? Koronavirüs doğru ve yalanları artık birbirine karıştı. Kurtarıcı olarak görülen maskelerin işe yaramadığı, aşıların fos çıktığı iddiaları bir yana, ölen korona hastalarına da otopsi yapılmasının yasak olduğu iddiaları bir yana. Dünyada korona kaosu çözülemiyor birileri bir film çeviriyor yorumları da giderek artıyor. 

Koronavirüs salgını ve pandemi dönemi yalanları ve doğruları bir birine karımış durumda. Korona için aşı tek çözüm derken dünyada vakalar aşıdan sonra adeta patladı. Hala bazı iddialara göre ölen korona hastalarına otopsi yapılması yasak. Peki bu ne anlama geliyor uzmanları elbette yanıtlayacaktır. Öte yandan maskenin zararlarının da ortaya çıkmaya başlaması ve hala bazı uzmanların tek maske yetmez çift maske takın evde bile eşinizle dostunuzla yan yana oturmayın demeye devam etmesi pandeminin bir aldatmaca olabileceği iddialarını daha çok gündeme getiriyor.

KORONA AŞILARI ETKİSİZ ÇIKARSA NE OLACAK?

Koronavirüsün her gün yeni bir varyantı ortaya çıkıyor ve aşıların etkisiz kalabileceği belirtiliyor. Üstelik üretilen aşıların yan etkileri ve bazı firmaların aşılarının durdurulması pandemi kaosunun daha da derinleşebileceğini ortaya koyuyor.

Özellikle ülkemizde korona gerçekleri ile korona yalanları halk deyimiyle gırla gidiyor. bir gün önce ekranna çıkan anlı şanlı bol etiketli proflar ertesi günü tam tersi şeyler söyleyerek adeta koronanın beklediği alanı açıyor. İnandırıcılıklarını yitiren sözde bazı prof. dr.’ların söyledikleri komplo teorisyenlerinin ekmeğine yağ sürüyor.

Baştaki soru yani ölen koronalıların otopsileri yapılıyor mu, onlara otopsi yasak mı sorusu bakalım ne zaman nasıl yanıtını bulacak.

İlginizi Çekebilir

Fethullah Gülen nerede?

Fethullah Gülen öldü mü, kaçırıldı mı nerede? ABD’de Fethullah Gülen’in kaçırıldığı öne sürüldü Fethullah Gülen’in …

Sınırsız Hosting