Ana Sayfa / Gündem / Köylüler futbolcuya neyle ödeme yapmak istedi
MURAT YILDIRIM KİM MİLYONER OLMAK İSTER

Köylüler futbolcuya neyle ödeme yapmak istedi

Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm soruları. En iyi para kazındıran yarışma programı Türk televizyonlarında. atv Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm soruları ve cevapları sitenizde. Murat Yıldırım’ın sunumuyla kim Milyoner Olmak İster yarışması para kazandırıyor yarışmacılarına. İşte kim milyoner Olmak İster atv’deki yarışmada çıkan birbirinden ilginç ve bir o kadar da bileni için kolay soruları. 

Soru Şu. 

Bursa’da Yörükalispor takımı ganalı futbolcuyu transfer etmek için ne ile ödeme yapmak istedi.

DOĞRU YANIT: ZEYTİNYAĞI

Türkiye’de çeşitli amatör takımlarda forma giyen Mohammed Sumaila, Yörükalispor isimli bir köy takımına 10 kilo zeytinyağına transfer oldu.
Türkiye’nin çeşitli illerinde, amatör takımlarda 5 yıldır futbol oynayan Ganalı Mohammed Sumaila, ilginç bir transfere imza attı. Sumaila, Mudanya ilçesinde düzenlenen ve 1 ay sürecek olan turnuvada forma giymek üzere köy takımlarından Yörükalispor’a transfer oldu.

atv KİM MİLYONER OLMAK İSTER KATILIM ŞARTLARI BAŞVURU VE GENEL BİLGİLERİ

Kim milyoner başvuru ve yeniden başvuru yapma hakkı olan bir yarışma programı atv kanalında. Dünyanın en çok seyredilen ve kazandıran yarışma programı atv ekranlarında devam ediyor!

Yarışmada toplam 12 soru yer alıyor. Bu on iki soruyu yanıtlamak için size 4 joker hakkı sunuluyor. Ayrıca 2 barajınız var. Baraj sorularını doğru yanıtladığınızda o ana kadar kazandığınız ödül her halukarda sizin oluyor. 12 soruyu da doğru yanıtlarsanız kazanacağınız ödül tam 1 Milyon TL.

Milyoner olmak için son kararınızı vermeye hazır mısınız?

İlginizi Çekebilir

Mustafa Sandal’ın 1 Mayıs paylaşımı

Mustafa Sandal, 1 Mayıs saraçhane fotosu üzerinden çağrı yaptı. Mustafa Sandal’ın 1 Mayıs paylaşımı etkileşim …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting