Ana Sayfa / İlginç / KPSS 2020 tarihleri ve başvuru

KPSS 2020 tarihleri ve başvuru

2020 KPSS başvuru tarihleri ve sınav tarihleri araştırılıyor. Memur olmak isteyenler için bu yıl yapılacak KPSS tarihi ve KPSS için başvuru tarihleri ücreti. Lise mezunları ve üniversite mezunları ayrı ayrı KPSS tarihlerini merakla araştırıyor. Kamu personeli olmak isteyen adaylar için ilk adım Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ÖSYM tarafından yılın belirli dönemlerinde düzenleniyor. KPSS ne zaman? İşte merak edilen tarih…

KPSS 2020 takvimi ve sınav tarihleri ile başvuru tarihleri ve KPSS başvuru ücretleri. K PSS hem lise hem de üniversite mezunlarının kamu personeli olmak için girdikleri önemli bir viraj. ÖSYM sınav takvimi ile KPSS başvuru detayları belli oldu. Sınav tarihi belli olan KPSS’nin başvuru, geç başvuru ve sonuç tarihleri ve duyuruldu. Peki 2020 yılında KPSS ne zaman yapılacak?

KPSS BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Genel Yetenek-Genel Kültür-Eğitim Bilimleri oturumları 19 Temmuz’da, Alan Bilgisi 1. gün oturumları 25 Temmuz’da, 2. gün oturumları 26 Temmuz’da gerçekleşecek. KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) 9 Ağustos’ta yapılacak. Tüm oturumların sonuçları ise 10 Eylül’de ilan edilecek.

KPSS 2020 NE ZAMAN?

ÖSYM SINAV TAKVİMİ İÇİN TIKLAYIN

İlginizi Çekebilir

Seyahat öncesi araç bakım tüyoları

Yola çıkmadan arabanın nesine bakılır, uzun yol öncesi araç bakım tüyoları neler kontrol edilmeli. Seyahat …

Sınırsız Hosting