Ana Sayfa / İlginç / Küba’ya düşen meteor

Küba’ya düşen meteor

Meteor Küba’ya düştü bomba gibi patladı binaların camları kırıldı. Meteor parçaları Küba’da büyük paniğe yol açtı. NASA Küba’ya düşen meteor ile ilgili açıklama yapacak. Küba’nın Pinar del Ro bölgesinde meteorun havada patlaması sebebiyle iki patlama sesi duyuldu. Olayla ilgili Küba Meteoroloji Müdürlüğü, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada düşen cismin meteor olduğunu doğruladı.

Son dakika meteor ve Küba haber ve gelişmeleri. Küba’ya meteor yağdı. Küba’da meteor paniği yaşandı. Görgü tanıkları, çok büyük bir gürültü duyduklarını kaydetti.

KÜBA’DA METEOR YAĞMURU VE SESLER

Meteorun havada patlaması sebebiyle iki patlama sesi duyuldu. Patlama sesleri çok sayıda binanın camlarını kırdı.
Gürültünün ardından bölgede araştırma başlatıldı. Araştırma sonucunda bir evin bahçesinde siyah ve beyaz renkli taş örneğine rastlandı. Taşı inceleyen Kübalı uzmanlar, bulunan cismin bir meteor olduğunu duyurdu.

METEOR BOMBA GİBİ PATLADI

Bölgedeki camları kıran meteor ölüm ya da yaralanmaya yol açmadı.

Küba Meteoroloji Müdürlüğü olayla ilgili Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı ve düşen cismin meteor olduğunu doğruladı.

İncelenen uydu verileri de bölgeye düşen bir meteorun varlığını tespit etti.

İlginizi Çekebilir

Trabzon’da kuzey ışıkları

Trabzon’da kuzey ışıkları görüldü. Güneşteki patlama sonrası dünyada ilginç anlar yaşandı. Güneş’te meydana gelen olağanüstü …

Sınırsız Hosting