Ana Sayfa / İlginç / Kurban Bayramı hava durumu

Kurban Bayramı hava durumu

Kurban Bayramı illere göre hava tahmini ve yağmur beklenen iller. İstanbul ve Trakya Kurban bayramı 1. günü sağanak yağışlı. Çanakkale bayramın 1. günü yağmurlu geçecek.

türkiye kurban Bayramı illere göre hava tahmini ve yağmur beklenen iller. Meteoroloji tarafından paylaşılan son hava raporuna göre, Kurban Bayramı’nın ilk günü olan 9 Temmuz tarihinde İstanbul ve İzmir dahil olmak üzere 23 ilde sağanak yağış bekleniyor. Yağışlar bayramın ikinci gününde de devam edecek.
Türkiye 9 günlük Kurban Bayramı tatiline hazırlanırken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından sağanak yağmur uyarısı yapıldı. Yayınlanan hava durumu tahmin raporlarına göre bayramın ilk 2 günü olan 9 ve 10 Temmuz tarihlerinde pek çok ilde şiddetli yağış bekleniyor.

BAYRAMIN İLK GÜNÜ 23 İLDE SAĞANAK YAĞIŞ
Bayramın ilk günü olan 9 Temmuz ‘da 23 ilde sağanak yağmur bekleniyor. Bu iller ise Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Çanakkale, Yalova, Kocaeli, Bursa, Balıkesir, Manisa, İzmir, Aydın, Muğla, Bilecik, Eskişehir, Sakarya, Düzce, Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Çankırı ve Kastamonu olarak sıralanıyor.

Bayram planı yapanlar dikkat! İstanbul dahil 23 ilde sağanak yağış bekleniyor

YAĞIŞLAR İKİNCİ GÜN DE DEVAM EDECEK

Kurban Bayramı’nın ikinci gününde sağanak yağmurun etkili olacağı il sayısı artıyor .Yoğun yağışlar yurdun Kuzey Batı ve Kuzey kesimlerinde etkili olacak.

Bayram planı yapanlar dikkat! İstanbul dahil 23 ilde sağanak yağış bekleniyor

İlginizi Çekebilir

Trabzon’da kuzey ışıkları

Trabzon’da kuzey ışıkları görüldü. Güneşteki patlama sonrası dünyada ilginç anlar yaşandı. Güneş’te meydana gelen olağanüstü …

Sınırsız Hosting