Ana Sayfa / Yaşam / Kurban tatili kaç gün 2017
KURBAN SATIŞ

Kurban tatili kaç gün 2017

Bu yıl Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak 2017 belli oluyor. 2017 Kurban Bayramı tatili 6 gün olacak mı, 2017 Kurban Bayramı ne gün başlıyor, kurban Bayramı Arefesi ne zaman bilgisi. Kurban Bayramı tatilinin 6 gün olması için vatandaş ve turizmciler hükümetten 31 Ağustos Perşembe günü olan arifeyi de tam gün tatil ilan etmesini bekliyor.

2017 Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ve bu yıl Kurban Bayramı Ağustos’ kaçta başlıyor diye soruluyor. Turizmciler Kurban Bayramı tatilinin en az 6 gün olmasını istiyor. Kurban Bayramı için memleketlerine gideceklere de erken bilet alma tavsiyesi geldi Turizm acentalarından. Kurban bayramı için kurbanlıklar da pazarlara çıkmaya başladı. 2017 küçük ve büyükbaş kurbanlıklar illere göre değişiyor fiyatlar geçen yıla göre biraz daha pahalı. 2017 Kurban Bayramı tatili hangi günlere denk geliyor…Bir çok insan Kurban Bayramı planlarını yapmaya başladı. Bayramın ilk günü 1 Eylül Cuma’ya denk geliyor. Böylece 2 Eylül Cumartesi, 3 Eylül Pazar ve 4 Eylül Pazartesi de tatile denk gelecek.
Hearkes 30 Ağustos çarşamba gününün de Kurban Bayramı’na dahil edilmesini istiyor ki tatil uzasın. 31 Ağustos perşembe ise arife günü. Çarşamba günü ise 30 Ağustos Zafer Bayramı olduğundan dolayı resmi tatil.

Bakanlar Kurulu’nun onayı ile 2017 Kurban Bayramı tatilini 6 gün olması bekleniyor ancak hükümetten henüz bir açıklama gelmedi.

İlginizi Çekebilir

Almanya Mehmet’i arıyor

Dortmund kentinde bir Türk katliam yaptı polis kaçan Mehmet Ö.yü arıyor. Almanya, korkunç Türk Mehmet’i …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting