Ana Sayfa / İlginç / Kurban tatili kaç gün oldu 2019

Kurban tatili kaç gün oldu 2019

Mehmet K. Denizli’den sordu, Bu yıl 2019 kurban Bayramı tatili kaç gün oldu veya olacak bir açıklama ypıldı mı kurban Bayramı tatili de 9 gün olur mu” diye.Kurban Bayramı yaklaşırken vatandaşlar kaç gün izin yapacaklarını merak ediyor. Turizmciler tatilin 9 güne çıkarılmasını beklerken, konu hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.

2019 kurban bayramı tatili süresi merak ediliyor. Hükümet sadece 4 gün normal tatil mi diyecek yoksa turizmcilerin ve tatilcilerin istediği gibi yine 9 gün tatil verecek mi merak ediliyor. Kurban Bayramı bu yıl 11-12-13-14 Ağustos 2019 tarihinde kutlanacak. 10 Ağustos Cumartesi de arefe günü. Bu yıl bayram tatilinin 1. günü pazar gününe (resmi tatil) denk geldiği için bayram tatili hafta sonuna ek 3 gün daha sürecek.

BAYRAM TATİLİ 9 GÜN OLUR MU?

Hem turizmciler hem de vatandaşlar bayram tatilinin 15 Ağustos Perşembe ve 16 Ağustos Cuma’nın da eklenmesiyle birlikte 9 güne çıkarılmasını istiyor. Özellikle turizmciler tatilin 9 güne çıkarılmasıyla birlikte hareketliliğin de ciddi derecede artacağı görüşünde.

RAMAZAN BAYRAMI UZATILMIŞTI

3- 6 Haziran tarihleri arasındaki Ramazan Bayramı hükümetin aldığı karar sonrası 9 güne çıkarılmıştı. Ramazan Bayramı dolayısıyla bütün kamu çalışanlarının 3 Haziran Pazartesi yarım gün, 7 Haziran Cuma tam gün idari izinli sayıldıkları açıklanmıştı.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting