Ana Sayfa / Ekonomi / Kurbanlık 2022 fiyatları illere göre

Kurbanlık 2022 fiyatları illere göre

2022 kurbanlık küçükbaş ve büyükbaş fiyatları. Kurban Bayramı’na aylar kala vatandaş da kurbanlık için piyasa araştırmasına girdi. İl il açıklanan fiyatlar ise cep yakacak cinsten. Yüksek enflasyonla beraber fiyatları yükselen kurbanlıklar bu sene vatandaşı zorlayacağa benziyor. İşte 2022 küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları.

İllere göre küçük ve büyükbaş kurbanlık hayvan fiyatları arttı. Yükselen enflasyondan dolayı maliyetleri artan hayvancılık sektörü kötü günler yaşarken, Kurban Bayramı’na ise kısa bir zaman kaldı. Temmuz ayı için şimdiden kurbanlık bakan vatandaşlar ise küçükbaş ve büyükbaş hayvan fiyatlarını araştırmaya başladı. Geçen yıla oranla yükselen kurbanlık fiyatlarında en düşün büyükbaş fiyatı 50 TL’den başlıyor. Peki 2022 Kurbanlık fiyatları ne kadar? Küçükbaş kurbanlık ve büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar oldu? 2022 Dana koyun, koç .fiyatları ne kadar? Ucuz kurbanlık nereden bulunur? İşte herkesin merak ettiği 2022 kurbanlık fiyatları..

kurbanlik.jpg

KURBANLIK FİYATLARINI GÖREN GÖZLERİNE İNANAMIYOR

Arama motorları arasında en çok merak edilenler arasında kurbanlık fiyatları yer alıyor. Enflasyondan dolayı sürekli güncellenen hayvan fiyatları bu yılda el yakacağa benziyor. Kurbanlık için pazar arayışına çıkan vatandaş fiyatları görünce neye uğradığını şaşırıyor. 50 TL’den başlayan dana fiyatları il il farklılık gösteriyor. Küçükbaş hayvanlarda ise fiyat 2,600 TL’den başlıyor. Cinsine ve yaşına göre fiyatları değişen kurbanlıklar il il olarak da fiyatları değişiyor.

İlginizi Çekebilir

1 ayda kapanan şirket sayısı (Mart 2024)

Türkiye’de Mart 2024 kapanan şirket sayısı belli oldu. Şirketler iflas etmeye devam ediyor. Küçük esnaf …

Sınırsız Hosting