Ana Sayfa / Yaşam / Kuzey Irak 3 şehit asker isimleri ve memleketleri

Kuzey Irak 3 şehit asker isimleri ve memleketleri

Irak’ın kuzeyinde şehit olan 3 askerin adları ve memleketleri 31 Mayıs. Mayıs 2018 verilen şehit sayısı ve 31 Mayıs Kuzey Irak’ta şehit düşen 3 askeri isimleri ve memleketleri TSK açıklaması. Türk Silahlı Kevvetleri’nden yapılan açıklamada Irak’ın kuzeyinde süren operasyonlar sırasında çıkan çatışmada 3 askerin şehit olduğu belirtildi.

Kuzey Irak 31 Mayıs şehit olan 3 askerin adları ve memleketleri. Yapılan açıklama şu şekilde: “31 Mayıs 2018 tarihinde Irak kuzeyindeki operasyonlar esnasında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışma neticesinde üç kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz.Türk Silahlı Kuvvetleri asil Türk milletinden almış olduğu güç ile tüm terör örgütleriyle mücadelesine en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir.”

BİLECİK’E ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Hakkari Yüksekova Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı’nda görevli 24 yaşındaki Uzman Çavuş Demir, Irak’ın kuzeyinde yürütülen operasyonda, sabah saatlerinde, teröristlerle çıkan çatışmada şehit oldu. Acı haber, şehit Demir’in Bozüyük ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de oturan babası Resul ve annesine , askeri yetkililer tarafından verildi. Bekar olduğu öğrenilen şehit Uzman Çavuş Demir’in cenazesinin, yarın Bozüyük’te toprağa verileceği belirtildi.

İlginizi Çekebilir

Alper Gezeravcı kaza geçirdi

Alper Gezeravcı kaza yaptı. Kocaeli’de, Alper Gezeravcı’nın içinde bulunduğu otomobil kaza yaptı. Kazada, Gezeravcı ve …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting