Ana Sayfa / Kime Ait / Kuzeyden su kime ait, nerenin

Kuzeyden su kime ait, nerenin

Kuzeyden su nerenin suyu, kuzeyden su nasıl su iyi mi ve fiyatı bilgileri. kuzeyden su kime ait,hangi firmanın ve nerelerde satılıyor damacana fiyatları. kuzeyden Su içimi nasıl, sağlıklı mı hangi ilin suyu nereden çıkıyor bilgileri.

12 Dev adam yani Türk Milli basketbol takımının sponsoru olan kuzeyden su aranıyor nerenin firması., sahibi kim ve kuzeyden su nerede çıkıyor ve damacana fiyatları nasıl ve hangi illerde satılıyor diye soruluyor.

KUZEYDEN SU NEREDE ÇIKIYOR FABRİKASI NEREDE

Yemyeşil bir doğanın içinden Ayvazpınar’ın yükseklerinden gelen doğal mineralli su Kuzeyden ile tanışın.

Ayvazpınar ormanlarının can damarlarından çıkan tertemiz sular, yüzeyinde devasa gürgenler ve kestane ağaçlarıyla kaplı dağların arasından süzülerek el değmeden evinize geliyor.

Sizi, sağlık ve kalitenin Ayvazpınar kaynağından gelen lezzetle birleştiği doğal mineralli su Kuzeyden ile tanışmaya davet ediyoruz.
Türkiyenin şeffaf ve BPA’sız damacanası…
Kuzeyden’i günlük yaşamınızın kalitesini yükseltmek için kaynağından çıktığı halini koruyarak hayatınıza getiriyoruz. Bunun için de sağlığa zararı tespit edilmiş BPA maddesi içermeyen damacanalara dolum yapıyoruz.

Kuzeyden’in çok özel doğal mineralli suyunu BPA’sız ve şeffaf damacanalarla size ulaştırıyoruz. Güvenle için, sevdiklerinize de güvenle içirin diye…
Kaynak suyunun ötesi: Doğal mineralli su
Doğal mineralli sular yeraltından kendi yollarıyla çıkan ve içinde çözünen mineral miktarı olarak kaynak suyundan daha zengin sulardır.

Kaynak suları sondaj gibi yöntemlerle de yer yüzüne çıkarılırken, doğal mineralli sular kaynağından kendi yollarıyla doğal olarak yüzeye çıkarlar.

Doğal mineralli sular hiçbir ekstra işleme girmeden oldukları gibi şişelenirler.
Yükseklerden gelen doğallık…
Yerleşim yerlerinden ve insani faktörlerden uzak bir konumda olan, Ayvazpınar Köyü’nün yükseklerinden doğan kaynağımızın çıkış seviyesinde tarımcılık ve hayvancılık gibi zirai faaliyetler bulunmuyor.

Kuzeyden’in yolculuğu daha kaynağından çıkarken doğal ve saf olarak başlıyor.
Kaynağından süzülen saflık…
Kuzeyden hiçbir şekilde ilaç vb. maddelere maruz kalmadan saflıkla kaynağından dökülüyor.

Bu özelliğiyle topraktan kaynağına süzülen doğal mineralli su Kuzeyden, alkali ve antioksidan değerleri açısından yüksek ve pH 7,4 ideal değerine sahip.
El değmeden evinize gelir.
Kuzeyden, kaynağından çıkıp sizin yudumlayacağınız o ana kadar el değmeden size ulaşır.

Hijyenik bir şekilde kaynağından borularla üretim tesisimize gelen doğal mineralli su, yeni teknolojilerle donatılmış üretim bandımızda, iç yıkamadan sonra hepa filtreler sayesinde içi tamamen steril olan BPA’sız damacanalara yine hiç el değmeden dolduruluyor, kapaklanıyor ve emniyet bandı takılıyor.

İlginizi Çekebilir

Ali Erbaş’ı kaç kişi koruyor

Lüks ve şatafat tutkusuyla gündemde olan Diyanet İşleri Başkanı Ali Ebaş’ı adeta bir ordu koruyor. …

Sınırsız Hosting