Ana Sayfa / Kadınca / Liana Hananel neci. yaşı ve kim

Liana Hananel neci. yaşı ve kim

Liana kelime olarak ne demek, Liana anlamı ve Liana Hananel aslen nereli, kaç yaşında, bikinileri ve tüm yaşamı bilgileri. 

Hananel ne demek, Liana anlamı ve Liana Hananel kim, neci ve nereli ile yaşı bilgileri. İran’da düşen Türk jetindeki kadınlardan biri olan Liana Hananel ünlülerin bikini tasarımcısı olarak biliniyor.

LİANA HANANEL KİMDİR?

Lily and Rose mayoları tasarımcısı, evli ve 4 aylık bir bebeği vardı.

Uçakta Başaran Holding’in sahibi Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran’ın yanı sıra ünlülerin tercih ettiği bikini markasının kurucusunun da olduğu belirlendi. 2012’de İstanbul’da kurulan şirket, özellikle farklı vücut tiplerine sahip kadınlar için yaptığı tasarımlarla biliniyordu. Aralarında Özge Ulusoy, Rüya Büyüktetik, Şeyma Subaşı ve Martha Graeff gibi ünlülerin tercih ettiği bikini markası Lily And Rose’un kurucusu Liana Hananel de uçaktaki yolculardan biriydi
İRAN DÜŞEN UÇAK ÖLÜEN TÜRKLER
İstanbul’a gelmek üzere Birleşik Arap Emirlikleri’nden havalanan Başaran Holding’e ait özel jet ülkenin güneydoğusundaki Çaharmahal ve Bahtiyari eyaletinin Şehrikürd kentine bağlı Durk Enar köyü yakınlarına düştü. Kazada 3’ü mürettebat 11 kişi hayatını kaybetti. Jetin kaptan pilotunun Beril Gebeş, ikinci pilotunun Melike Kuvvet, yolcuların Hüseyin Başaran’ın kızı 28 yaşındaki Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı olduğu öğrenildi.

Uçakta bulunan Hüseyin Başaran’ın kızı Mina’nın bekarlığa veda partisi düzenlediği ve 7 arkadaşıyla birlikte hafta sonunu Dubai’de geçirdiği belirtildi. Metgraf Matbaacılık’ın sahibi Murat Gezer’le nişanlı olan Mina Başaran’ın bekarlığa veda partisine Dubai’ye gittiği öğrenildi.

Türkiye’nin Tahran Büyükelçisi Hakan Tekin uçakta 3’ü mürettebat 8’i yolcu 11 kişinin bulunduğunu ilk doğrulayan isim oldu. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İran hava sahasında TC-TRB kuyruk numaralı Türk jetinin düştüğüne dair bilgileri teyit etti.

MİNA BAŞARAN KİMDİR?

Düşen iş jetinde yaşamını yitiren Mina Başaran, Başaran Holding’in patronu Hüseyin Başaran’ın kızıydı. Babası, Fikirtepe’de inşa ettiği bir projeye kızının adını vermişti.

Gıda, inşaat, enerji ve finans alanında faaliyetleri bulunan holding Fikirtepe’de büyük bir proje de yürütüyor. Baba Hüseyin Başaran, Fikirtepe’deki projeye kızının ismini vermişti.

Mina Towers isimli projenin reklam yüzü Sneijder’in eşi Yolanthe Cabau olmuştu.

Sinem Akay: Mavi Jeans’in eski sahibi Çetin Akay’ın kızı Sinem Akay (27) ‘Casa di Denim’ adlı jean tasarım şirketinin kurucusuydu.

Jasmin Baruh Siloni: Takı tasarımcısı ve hamileydi.

Ayşe And: Klinik psikolog olan Ayşe And’ın (30) nişanlıydı.

Zeynep Coşkun: Yeni nişanlanmıştı, bu yaz düğünü vardı.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting