Ana Sayfa / Kadınca / Lindsay Lohan kral avında

Lindsay Lohan kral avında

Oyuncu Lindsay Lohan, büyük kumar oynuyor ve Suudi Veliaht Prensi Selman ile büyük aşk yaşıyor iddiaları. Veliaht Kral Selman’ın Lindsay Lohan’ı haremine kattığı öne sürülüyor. Suudi Arabistan İstanbul Konsolosluğu’na girdikten sonra öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinden sorumlu tutulan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ın ünlü oyuncu Lindsay Lohan ile aşk yaşadığı iddiaları gündeme düştü.

Suudi Veliaht Prensi Selman, ABD’li ünlü oyuncu Lindsay Lohan ile büyük bir aşk yaşadığı öne sürüldü. Selman7ın Lohan’ı haremine alacağı da öne sürülüyor. Page Six isimli haber sitesinin iddiasından yola çıkan ABD basını, Suudi Arabistan’ın Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman ile ünlü oyuncu Lindsay Lohan’ın ilk kez 1 yıl önce Formula 1 yarışında tanıştığını, Selman’ın Lohan’ı özel uçağına bindirdiğini ve Lohan’a kredi kartını verdiğini yazdı.

SELMAN’DAN AÇIKLAMA YOK
Linsday Lohan’ın menajeri ise aşk dedikodularını yalanlarken, ikilinin 1 yıl önce tanıştıklarını doğruladı. Prens Selman ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Suudi gazeteci Kaşıkçı, 2 Ekim 2018’de Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülmüş, cinayetin ardından ABD yönetimi, Veliaht Prens Muhammed bin Selman’ın cinayetle ilgisinin olmadığını ileri sürmüştü..

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting