Ana Sayfa / Manşet / Bakayoko GS yolunda

Bakayoko GS yolunda

Galatasaray Fransız futbolcu BAKOYOKO’YU ALMAK İÇİN HAREKETE GEÇTİ. Galatasaray’ın transfer gündeminde yer alan Fransız futbolcu Tiemoue Bakayoko, bir taraftarın “Galatasaray’a gel” mesajını beğendi..

Bakayoko aslen nereli, kaç yaşında ve nasıl bir futbolcu merak ediliyor. Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Chelsea’nin 24 yaşındaki orta sahası Tiemoue Bakayoko’yu kiralık olarak kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ediyor..

BAKAYOKO NEREDE OYNUYOR FİYATI
Sarı Kırmızılı ekip, İngiliz temsilcisi ile görüşmelerini sürdürürken, Fransız futbolcudan taraftarı heyecanlandıran bir hareket geldi..
Yıldız futbolcu, Galatasaraylı bir taraftarın “Galatasaray’a gel” mesajını beğendi. Bakayoko’nun bu hareketi sosyal medyada geniş yankı uyandırdı..
Chelsea, Bakayoko’yu bonservisiyle göndermek istiyor

BAKAYOKO GALATASARAY7A GELİR Mİ?

Galatasaray yönetiminin geçtiğimiz sezonu Milan’da kiralık olarak geçiren Bakayoko’yu kiralamak için Chelsea’den oyuncunun haftalık 120 bin sterline tekabül eden maaşının önemli bir kısmını karşılamasını talep ettiği iddia edilmişti.

İngiliz ekibinin ise öncelikli amacının futbolcuyu bonservisiyle göndermek olduğu kaydedilmişti..
2017 yılında 40 Milyon Sterlin karşılığında Monaco’dan Chelsea’ye gelen Bakayoko, geçtiğimiz sezonu Milan’da 32 Milyon Sterlin’lik satın alma opsiyonu ile beraber kiralık geçirmişti..
BAKAYOKO KARİYERİ
G.SARAY’IN kiralık olarak istediği Bakayoko için İngiliz medyası, “G.Saray, oyuncunun maaşı için Chelsea’den anlayış bekliyor” ifadeleri kullanıldı.

GEÇEN SEZON 42 MAÇA ÇIKTI
FRANSIZ yıldız geçtiğimiz sezon 5 milyon Euro kiralama bedeliyle Milan’ın yolunu tutmuştu. Yıldız oyuncu geçen sezon 42 maça çıktı. 1 kez fileleri havalandırırken 1 de asist yaptı..

İlginizi Çekebilir

Muhammed Muhbir neci, nereli ve kim?

Muhammed Muhbir aslen nereli, yaşı, eğitimi ve imdir bilgileri. İran geçici Cumhurbaşkanı Muhammed Muhbir hakkında …

Sınırsız Hosting