Ana Sayfa / Manşet / Liverpool Devler Ligi şampiyonu

Liverpool Devler Ligi şampiyonu

2019 şampiyonlar Ligi şampiyonu liverpool oldu. Tottenham-Liverpool maçı sonucu 2-0 Liverpool devler ligi şampiyonu oldu. İki İngiliz takımı Tottenham ve Liverpool Avrupa’nın en büyük kupası için Madrid’te karşı karşıya geliyor. Dev maçın tüm detayları, canlı anlatımı ve son dakika gelişmeleri dakika dakika SKOR’da olacak. Ayrıca Tottenham Liverpool maçının canlı izle linkini 

Liverpool Şampiyonlar Ligi Şampiyonu 2019. Liverpool ŞL finalinde Tottenham’ı 2-0 yendi. Şampiyonlar Ligi Finali’nde nefesler tutuldu… Avrupa’nın en büyük futbol organizasyonun başında gelen Şampiyonlar Ligi Finali’nde Tottenham ve Liverpool karşı karşıya geliyor. 2008’deki Manchester United-Chelsea eşleşmesinden bu yana Şampiyonlar Ligi’nde ilk kez iki İngiliz ekibi final oynuyor.  Tottenham Liverpool maçını canlı olarak takip edebilirsiniz…GOOOL! 87.dakikada Origi Liverpool’u 2-0 öne geçiren golü attı. Müthiş bir sevinç var… 80’da oyuna sonradan giren Moura ceza sahası içinde net fırsatta topu Alisson’un üzerine vurdu. Tottenham için net fırsat kaçtı!

78.dakikada Trippier’in ortasında Delle Ali’nin kafası az farkla auta gitti. Maçta hala ikinci gol sesi yok…

69.dakikada Milner’ın ceza sahası içinde net fırsattaki şutu kale direğinin çok yakınından dışarıya gitti.

Tottenham’da Lucas Moura, 66. dakikada Harry Winks’in yerine oyuna dahil oldu.

Liverpool’da Firmino yerine Origi oyuna dahil edildi.İKİNCİ YARI Tottenham’ın vuruşuyla başladı

Tottenham bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı 13 maçın hiçbirinde ilk yarıyı önde tamamlayamadı.

İLK YARI LİVERPOOL’UN 1-0’LIK ÜSTÜNLÜĞÜ İLE SONA ERDİ

38.dakikada Robertson’ın sert şutunu Lloris güçlükle kornere çeldi. 17.dakikada Arnold ceza sahası dışından etkili bir şut çıkardı ancak bu şut kaleyi bulmadı.

Muhammed Salah, Avrupa kupaları finallerindeki en erken 3. golü attı. (108 saniye) Enrique Mateos (1959), Paolo Maldini (2005), Muhammed Salah (2019)

GOOOL! Salah penaltıyı gole çevirdi ve Liverpool finalde 1-0 öne geçti.

PENALTI! Maçın başlama düdüğünün üzerinden 28 saniye geçmişti! Liverpool penaltı kazandı…

Madrid’de Wanda Metropolitano Stadyumu’nun ev sahipliği ile yapılacak final maçı ile Avrupa’nın en büyüğü belli olacak. Yarı finalde Barcelona’ya ilk maçta 3-0 yenilen Liverpool, rövanşı 4-0 kazanarak adeta imkansızı başardı ve finale yükseldi. Tottenham ise ilk maçta Ajax’a 1-0 mağlup oldu ancak rövanşı 3-2 kazanarak finalde Liverpool’un rakibi oldu. İngiltere Premier Lig’de şampiyonluğu Manchester City’den koparamayan Liverpool muhteşem sezonu Şampiyonlar Ligi kupası ile kapatmak istiyor.

İŞTE İLK 11’LER:

Liverpool: Alisson, Arnold, van Dijk, Matip, Robertson, Fabinho, Henderson, Wijnaldum, Salah, Mane, Firmino

Tottenham: Lloris, Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose, Winks, Sissoko, Eriksen, Alli, Son, Kane

LİVERPOOL TOTTENHAM MAÇI ŞİFRESİZ Mİ? ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNAL NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

Liverpool ile Tottenham’ı karşı karşıya getirecek 2019 Şampiyonlar Ligi final karşılaşması, İspanya’nın başkenti Madrid’de oynanıyor. Türkiye saati ile saat 22.00’de başlayan maç beIN Sports Haber’den şifresiz yayınlanıyor.

MADRİD’DE 5 İNGİLİZ TARAFTAR GÖZALTINA ALINDI

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde İngiltere’nin Liverpool ve Tottenham takımları arasında bugün oynanacak final maçı öncesinde Madrid kentinde çıkan olaylarda 5 İngiliz taraftar gözaltına alındı.

İspanyol polisi tarafından yapılan açıklamada, final maçı için Madrid’e gelen İngiliz taraftarlardan beşinin kentin farklı yerlerinde çıkardığı şiddet olaylarından dolayı gözaltına alındığı bildirildi. Taraftarların kamu düzenini bozmak ve polise karşı koymakla suçlandıkları belirtildi. Çıkan olaylarda biri polis, bazı yaralıların da olduğu kaydedildi. Öte yandan final maçı için Madrid kent merkezinde kurulan etkinlik alanlarında toplanan taraftarlardan en az 25’inin sıcak hava ve alkol kullanımından dolayı fenalık geçirdiği ve sağlık görevlilerinin müdahale ettiği açıklandı.

İlginizi Çekebilir

Fatih Terim Panathinaikos’tan gönderildi

Yunanistan macerası kötü biten Fatih terim, büyük öfke içinde. Türkiye’de kendisine İmparatoır denilen futbol adamı …

Sınırsız Hosting