Ana Sayfa / Genel / ŞL final maçı sonucu (1 Haziran)

ŞL final maçı sonucu (1 Haziran)

Canlı Tottenham-Liverpool maçını sonucu ve 2019 şampiyonlar ligi şampiyonu Liverpool mü oldu sorusu. Tottenham-Liverpool canlı maçı ilk yarı 0-1 bitti Levorpool avantajlı.Devler Ligi’nde artık final zamanı! İki İngiliz kulübü Liverpool ve Tottenham İspanya’da Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu için kozlarını paylaşıyor. Liverpool tarihinde 6. kez kupayı müzesine götürmek istiyor. Tottenham ise ilk kez Devler Ligi’nde zirveyi hedefliyor. 

Liverpool 2019 Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu mu sorusu. Canlı Tottenham-Liverpool maçının sonucu ve özeti ile golleri. Şampiyonlar Ligi Finali’nde nefesler tutuldu… Avrupa’nın en büyük futbol organizasyonun başında gelen Şampiyonlar Ligi Finali’nde Tottenham ve Liverpool karşı karşıya geliyor. 2008’deki Manchester United-Chelsea eşleşmesinden bu yana Şampiyonlar Ligi’nde ilk kez iki İngiliz ekibi final oynuyor.  Tottenham Liverpool maçını canlı olarak takip edebilirsiniz…

İLK YARI LİVERPOOL’UN 1-0’LIK ÜSTÜNLÜĞÜ İLE SONA ERDİ

38.dakikada Robertson’ın sert şutunu Lloris güçlükle kornere çeldi. 17.dakikada Arnold ceza sahası dışından etkili bir şut çıkardı ancak bu şut kaleyi bulmadı.

Muhammed Salah, Avrupa kupaları finallerindeki en erken 3. golü attı. (108 saniye) Enrique Mateos (1959), Paolo Maldini (2005), Muhammed Salah (2019)

GOOOL! Salah penaltıyı gole çevirdi ve Liverpool finalde 1-0 öne geçti.

PENALTI! Maçın başlama düdüğünün üzerinden 28 saniye geçmişti! Liverpool penaltı kazandı…

Madrid’de Wanda Metropolitano Stadyumu’nun ev sahipliği ile yapılacak final maçı ile Avrupa’nın en büyüğü belli olacak. Yarı finalde Barcelona’ya ilk maçta 3-0 yenilen Liverpool, rövanşı 4-0 kazanarak adeta imkansızı başardı ve finale yükseldi. Tottenham ise ilk maçta Ajax’a 1-0 mağlup oldu ancak rövanşı 3-2 kazanarak finalde Liverpool’un rakibi oldu. İngiltere Premier Lig’de şampiyonluğu Manchester City’den koparamayan Liverpool muhteşem sezonu Şampiyonlar Ligi kupası ile kapatmak istiyor.

İŞTE İLK 11’LER:

Liverpool: Alisson, Arnold, van Dijk, Matip, Robertson, Fabinho, Henderson, Wijnaldum, Salah, Mane, Firmino

Tottenham: Lloris, Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose, Winks, Sissoko, Eriksen, Alli, Son, Kane

LİVERPOOL TOTTENHAM MAÇI ŞİFRESİZ Mİ? ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNAL NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

Liverpool ile Tottenham’ı karşı karşıya getirecek 2019 Şampiyonlar Ligi final karşılaşması, İspanya’nın başkenti Madrid’de oynanıyor. Türkiye saati ile saat 22.00’de başlayan maç beIN Sports Haber’den şifresiz yayınlanıyor.

TOTTENHAM TARİHİNDE İLK KEZ FİNALDE

Şampiyonlar Ligi’nde uzun süren maratonun sonuna gelindi ve kupa sahibini Liverpool Tottenham maçı ile bulacak. Atletico Madrid’in maçlarını oynadığı Wanda Metropolitano Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağı final maçı ile Avrupa’nın en büyüğü belli olacak. Yarı finalde Barcelona’ya ilk maçta 3-0 yenilen Liverpool, rövanşı 4-0 kazanarak adeta imkansızı başardı ve finale yükseldi. Tottenham ise ilk maçta Ajax’a 1-0 mağlup oldu ancak rövanşı 3-2 kazanarak finalde Liverpool’un rakibi oldu.

FİNALİSTLERE 17 BİN BİLET!

Atletico Madrid’in mabedi 63 bin 500 kişilik Wando Metropolitano’da oynanacak finalde 38 bin bilet genel satışa çıkarıldı. 17 bin 500 bilet Liverpool ve Tottenhamlı futbolseverlere ayrıldı. Geriye kalanlar ise futbolcu yakınları ve UEFA’ya verildi.

BEIN SPORTS HABER FREKANS AYARI

beIN Sports Haber, Spor Toto Süper Lig karşılaşmalarının özetleri, Şampiyonlar Ligi’nden bazı karşılaşmalar ve zaman zaman bazı futbol müsabakaların canlı yayınlanmasına imkan tanıyor. beIN SportsHaber Digitürk 83. Kablo TV’de ise 223. kanaldan takip edilebiliyor. İşte adım adım beIN Sports frekans ayarı;

İlginizi Çekebilir

Çamaşır makinesini bozan hatalar

Çamaşır makinesini en çok zarar veren hatalar ve çamaşır makinesini bozan işlemler. Çamaşır makinesine atmadan …

Sınırsız Hosting