Ana Sayfa / Genel / Londra’da terör 4 Haziran

Londra’da terör 4 Haziran

Londra köprüsü üzerinde çok sayıda kişinin boğazı kesildiği iddia edildi ve bir araç yayaları ezdi 4 Haziran günü., Londra saatine göre saat 22.00 civarında. İngiltere’de yeni terör saldırısı iddiası. İngiltere’deki Londra Köprüsü’nde bir minibüsün kalabalığa daldığı bildirildi. Görgü tanıkları, olayda çok sayıda kişinin yaralandığını, en az 2 kişinin de yaşamını yitirdiğini aktardı. Olayın bir kaza mı yoksa bir saldırı mı olduğu konusu ise henüz netlik kazanmış değil.

İngiltere Londra son dakika terör saldırısı haberleri 4 Haziran. Londra köprüsü üzerinde terör bazı kişilerin boğazının kesildiği ve bir minibüsün yayaları ezdiği belirtiliyor. İngiltere’deki Londra Köprüsü’nde bir minibüsün kalabalığa daldığı bildirildi. Görgü tanıkları, olayda çok sayıda kişinin yaralandığını, en az 2 kişinin de yaşamını yitirdiğini aktardı. Olayın bir kaza mı yoksa bir saldırı mı olduğu konusu ise henüz netlik kazanmış değil.

İngiltere’nin başkenti Londra bir kez daha terör korkusu yaşıyor.

Londra polisi, Londra Köprüsü üzerinde yaşanan bir olaya müdahale ettiklerini duyurdu ancak olayın ne olduğu konusunda bir bilgi vermedi.

İngiliz medyası ise bir aracın köprü üzerine yürüyen yayalara çarptığını öne sürdü. Olay yerine onlarca polis aracı sevkedildi. Polis helikopterleri de köprü üzerinde uçuyor.

Londralıların köprüden ve köprü yakınından uzak durmaları istendi.

İlginizi Çekebilir

Fabrikada toplu ilişki

1 kadın 3 erkek toplu ilişki sırasında yakalandı fabrikada. Toplu ilişkinin yaşandığı Kocaeli’deki fabrika. Kocaeli’de …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting