Ana Sayfa / Gündem / Luiz Gustavo Fener’de…

Luiz Gustavo Fener’de…

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri. Luiz Gustavo Fenerbahçe’ye imza atıyor. Gustavo nereli, yaşı kaç angi takımlarda futbol oynadı ve luiz Gustavo ücreti ve bonservis bedeli ne kadar soruları. Fenerbahçe, Luiz Gustavo transferinde bonservis konusunda Marsilya ile anlaşma sağladı.

Fenerbahçe Marsilya’dan Luiz Gustavo’yu transfer etti gibi. Fenerbahçe’de son dakika! Sarı lacivertlilerin uzun süredir transferi için görüştüğü Luiz Gustavo transferinde mutlu sona ulaştığı iddia edildi. Fransız basınındaki haberlere göre, 5.5 milyon euro bedelle anlaşma sağlandı.

Fenerbahçe Transfer Haberleri

Marsilya kulübü FFP sıkıntıları nedeniyle transfer yapma konusunda sıkıntı yaşarken, yönetim ise bonservis geliri elde etmeyi planlıyor. Bu doğrultuda Luiz Gustavo’nun Fenerbahçe’ye transferinde La Provance’ın haberine göre, 5.5 milyon euro bonservis bedeliyle anlaşma sağlandığı iddia edildi.

MARSILYA’DAN SON GELEN AÇIKLAMA
Carvalho yaptığı açıklamada, “Kulüp çok fazla para harcayamaz. Bu bizim için zor bir durum. Elimizdeki oyunculara güveniyoruz. Hocamız transfer istiyor ama FFP bizi engelliyor. Bu yüzden herkesin kalmasını istiyoruz. Luiz Gustavo da kalmasını istediğimiz oyunculardan biri. Çok önemli bir oyuncu. Tabi ki kararı biz değil yönetim verecek.” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Özgür Özel’den çiftçiye azar

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, çiftçiyi azarladı. bir zamanlar Erdoğan’ın çiftçiye ananı da al git …

Sınırsız Hosting