Ana Sayfa / İlginç / Magnus Carlsen-Fabiano Caruana satranç maç sonucu

Magnus Carlsen-Fabiano Caruana satranç maç sonucu

Dünyanın en uzun süren satranç maçı devam ediyor bakalım kim kazanacak bugün içinde belli olacak. Magnus Carlsen-Fabiano Caruana arasındaki satranç maçı nasıl bitecek herkes merak ediyor bu satranç kaçının sonucunu. Londra 2018 Dünya Satrnaç Şampiyonası maçı sonucu ve şampiyonu kim oldu sorusu hala gündemde. İngiltere’nin başkenti Londra’daki Dünya Satranç Şampiyonası’nda 9 Kasım’dan beri yenişemeyen iki büyük usta, 12 beraberliğin ardından bugün “Armageddon”(Mahşer) adlı finalle sonuçlanabilecek hızlandırılmış seride karşı karşıya gelecek. Maç Londra’da ses yalıtımı olan bir odada TSİ 18:00’de maç başlayacak.

Dünya 2018 Satranç Şampiyonası final maçı hala devam ediyor. 12 maç, 48 saat, 630’dan fazla hamle, bilgi sızıntısı, morarmış göz… Satranç dünyası nefesini tuttu, Norveçli 27 yaşındaki oyuncu Magnus Carlsen ile 26 yaşındaki ABD’li Fabiano Caruana arasındaki mücadeleye kilitlendi… 1 milyon euroluk para ödülü için mücadele eden iki satranç oyuncusu 12 beraberliğin ardından bugün son bir kez daha karşı karşıya gelecek.

9 Kasım’dan beri taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamazken, Caruana’nın kazanması durumunda tarihi bir zafer ilan edecek. Bunun sebebi de Caruana’nın 1972’de Bobby Fischer’dan sonra Dünya Şampiyonu unvanını alan ilk ABD’li satranç oyuncusu olması.

BİZ FUTBOL TARTIŞIYORUZ DÜNYA SATRANÇ

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting