Ana Sayfa / Kime Ait / Makro Market kime ait, yeri

Makro Market kime ait, yeri

Makro Marketler zinciri sahibi kim, kime ait, kaç mağazası var ve son durumu bilgisi. Türkiye’nin en büyük market zincirleri ve Makro Market bilgisi. Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden Makro Market, içine düştüğü mali sıkıntıyı aşamayınca konkordato talebinde bulundu. Makro ve Uyum marketlerini bünyesinde bulunduran Makro Market A.Ş’nin Türkiye genelinde 253 mağazası bulunuyor.

MAKRO MARKET TARİHİ BİLGİSİ
Makro Market, organize ve modern bir anlayışla, üretici ve müşterilerine kaliteli hizmet vermek için 1991 yılında, Songör ailesi tarafından kuruldu. Zaman içinde, gelişime açık, yenilikçi yaklaşımının yanı sıra nitelikli insan gücü, yeni teknolojileri takip eden yapısı, yönetim stratejileri ve planlı hedefleri ile büyüdü. Ulusal bir perakende markası olarak 25 yılı geride bırakan Makro Market, en sağlıklı ürünleri en uygun fiyatlarla müşterilerine sunarak ve en iyisini yapma felsefesinden taviz vermeden büyümeye devam ediyor.

Merkezi Ankara’da bulunan Makro, bir aile şirketi olup 6 ortaklı bir yapıdan oluşuyor. Türkiye’nin %100 yerli sermayeli en büyük gıda perakende markası olarak, bugün 7 ayrı Bölge Müdürlüğü’ne bağlı 15 ilde, 253 mağazaya sahip olan Makro Market, 215.000 metrekare müşteri alanı ve 5925 personeliyle, yılda 100 milyonun üzerinde müşterisine hizmet veriyor.

Makro Market’in Kurucusu Şeref Songör, Türkiye Perakendeciler Federasyonu’nu kurarak ülkemiz perakendeciliğinin güçlü ve etkin bir şekilde yapılanması çalışmalarında bulundu. Böylece sektörde toplam kalitenin gelişmesine de katkı sağladı. Organize perakendenin gelişmesi, kayıtlı ve kurallı olması için öncü projelere imza atan Makro Market, bu çalışmalarını sürdürüyor.

Pek çok kategoride özel markalı ürünleri bulunan Makro Market, müşterilerine kalite ve uygun fiyatı bir arada sunuyor. Makro, Uyum, Pasterya, Köytür Tarım, Köytür Süt ve Ürünleri, Bende, Bendella, Uyumurta, Benim Kasap, Prican, Ödül, Nazar, Pripak ve Prisoft markalarıyla Makro müşterilerine hizmet veren Makro Market, ürün gamına yenilerini eklemeye devam ediyor.

2016 yılı itibariyle, www.marketsepeti.com.tr ile e-ticaret kanalından da müşterilerine hizmet vermeye başlayan Makro Market, Ebay Türkiye yönetiminde yer alan GittiGidiyor’un süpermarket kanalı ile de tüm Türkiye’ye ürün gönderimi yapıyor.

Kuruluş yılı: 1991
Genel Müdürlük: Ankara
Bölge Müdürlükleri: Ankara, İstanbul, Konya, Samsun, Kayseri, Antalya, Mersin
Mağazası bulunan iller: Ankara, Amasya, Antalya, Bolu, İstanbul, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Karaman, Malatya, Mersin, Samsun, Yozgat, Ordu, Tekirdağ
Ürün Grupları: Gıda, Gıda-Dışı ve Hızlı Servis Gıda

MAKRO MARKET KURUMSAL YAZISI

İşte ülkemizin yerli markası MAKROMARKET;

Müşterimizin rahat, ferah, modern mağazalarımızda; aradıkları bütün ürünleri satın almaları ve hizmet kalitesini bulmaları, alışverişlerini, kahve tadında bir keyfe dönüştürmeleri en büyük hedefimizdir.

Biz müşterilerimiz; 55.000’i aşan zengin ürün çeşidimizle Hep Kaliteli Ürünleri Hep Ucuz fiyatlarla sunuyoruz. Mağazalarımızda daima müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hep daha iyiyi amaçlıyoruz.

Aktif üye sayısı bir milyonun üzerine çıkan örnek projemiz Makro Kart Gold ; müşterilerimize şok indirimli ürünler, çapraz promosyonlar ve birçok sürpriz hediyelerden yararlanma imkanı sağlar.

Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri olarak çalışanlarımızla motivasyon toplantılarımızda kurumsal hizmet çalışması yaparken sektörle ilgili gelişmeleri değerlendirebiliyor ve Makromarket ailesi olarak bir araya gelmenin mutluluğunu paylaşıyoruz.

Mağazalarımızdaki hizmet anlayışımızı, personel kalitemizi, ürün yelpazemizi ve fiyat stratejimizi yapılandırırken sizin gözünüzle bakıyor, binlerce müşterimizin nabzını tutarak ; istek ve dileklerini can kulağı ile dinliyoruz. Hizmet anlayışımızı değişen ve gelişen şartlara göre her alanda yeniliyoruz.

Zirveye giden yol inişli çıkışlı ve hatta virajlıdır. Ama her viraj zirve kadar önemlidir. Çünkü kalite ayrıntıda gizlidir. Mağazalarımızda aradığınız her şeyi en uygun şartlarda bulabilmeniz için en ince detaylarla titizlikle ilgileniyoruz.

Değişim bir başlangıçtı… Değiştirdiklerimizin devamlılığı ise bitmeyen arzumuz… Makromarket ailesi olarak, adım attığımız her yöre için, hizmet normlarını, bambaşka bir yüzle müşterilerimize ulaştırıyoruz. Başarıyı tetikleyen her faaliyette Makromarket imzası, Makromarket dünyası yer alacak. Tüm kuşakların modern alışveriş rüyasında, biz bir gerçeği temsil ediyoruz. Bu koşulla çalışmaya ve koşmaya devam ediyoruz. Makromarket Hep ucuz Hep kaliteli…

İlginizi Çekebilir

GPT-4o özellikleri kurulumu

OpenAl yeni yapay zekası ücretsiz. GPT-4o nasıl kurulur, özellikleri ve teknik bilgileri. Yapay zeka sohbet …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting