Ana Sayfa / Gündem / Malatya deprem büyüklüğü

Malatya deprem büyüklüğü

Malatya’da büyük deprem. son dakika deprem Malatya. AFAD’ın geçtiği son dakika bilgisine göre Malatya’nın Pütürge ilçesinde 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 17.00 sularında meydana gelen deprem şehir merkezinde hissedildi.

Malatya’da deprem nerede oldu büyüklüğü kaç sorusu. 9 Nisan 2022 Malatya büyük deprem.

Malatya’nın Pütürge ilçesinde 5.2 şiddetinde deprem meydana geldi. Sarsıntı; Elazığ, Diyarbakır, Adıyaman ve Şanlıurfa’nın bazı kesimlerinden de hissedildi. Malatya Valisi Aydın Baruş, şu an için olumsuz bir durum olmadığını söyledi.
Deprem gerçeği bir kez daha kendini hatırlattı. Malatya’nın Pütürge ilçesinde bugün saat 17.02’de 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

AFAD: GELİŞMELERİ TAKİP EDİYORUZ
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan (AFAD) yapılan açıklamada, “Malatya’nın Pütürge ilçesinde saat 17.02’de 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Malatya Valisi Aydın Baruş, şu an için olumsuz bir durum olmadığını söyledi.

KANDİLLİ DEPREMİN DERİNLİĞİNİ 5 KM OLARAK ÖLÇTÜ

Kandilli Rasathanesi’nin açıkladığı veriye göre; Malatya’nın Pütürge ilçesinde saat 17.02’de 5.2 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Kandilli depremin derinliğini 5 kilometre olarak ölçtü.

Son Dakika: Malatya'nın Pütürge ilçesinde 5.2 şiddetinde deprem! Sarsıntı çevre illerden de hissedildi

İlginizi Çekebilir

Özgür Özel’den çiftçiye azar

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, çiftçiyi azarladı. bir zamanlar Erdoğan’ın çiftçiye ananı da al git …

Sınırsız Hosting