Ana Sayfa / İlginç / Malatya derem 4.0

Malatya derem 4.0

Son dakika Malatya Pütürge deprem 4.0 büyüklüğünde. Malatya’nın Pütürge ilçesinde saat 21.56’da 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD Malatya’daki depremin yerin 11 kilometre altında olduğunu açıklarken, Kandilli Rasathanesi ise depremin derinliğini 5 kilometre olarak kaydetti.

AFAD son dakika derem bilgileri. Malatya’da deprem. AFAD’ın verilerine göre Malatya’nın Pütürge ilçesinde saat 21.56’da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 11,89 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem Malatya kent merkezinde de hissedilirken kısa süreli de olsa paniğe neden oldu.

“EVLERE GİRMEYİN” UYARISI

24 Ocak’ta Elazığ’ın Sivrice ilçesinde yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremde en çok etkilenen ilçelerden biri olan Pütürge’de çok sayıda ev ağır hasar aldı. Zaman zaman büyük artçı depremlerin yaşandığı ilçede yetkililer hasarlı evlere girilmemesi noktasında vatandaşları uyarıyor.

SON DEPREMLER

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddetini anlık olarak takip etmek mümkün. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem- Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi (BDTİM) tarafından kaydedilen depremlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

DAKİKA DAKİKA SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

AFAD SON DEPREMLER

İlginizi Çekebilir

YKS online sınav tarih ve bonuçları

YKS çevrimiçi sınav tarihi ve sonuçların açıklanacağı tarih. 2024 YKS online deneme sınavı giriş ve …

Sınırsız Hosting