Ana Sayfa / Sağlık / Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi randevu alma

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi randevu alma

Malatya Devlet hastane randevu alma, MRHS ile randevu alma ALO 282 ile Malatya hastane randevu alma. Malatya Devlet Hastanesi poliklinikleri. tahlil sonuçları ve tüm randevu online işlemleri. 

Randevu alma Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi online. Malatya Devlet Hastanesi Randevu Alma Numarası MHRS Alo 182 İnternetten ve Telefon
Malatya Devlet Hastanesi Randevu Almak için aşağıda sizlere verdiğimiz Adres bilgileri Telefon numarası ve internet sitesinden yararlanabilirsiniz :

ALO 182 Hastane Randevu hattını aradığınızda yalnızca telefon görüşmesi ücretini ödersiniz. Sağlık Bakanlığının bu hat üzerinden gelir elde etmesi ya da telefon hattınıza bir başka ücretin faturalandırılması söz konusu değildir. Kahramanmaraş Devlet Hastanesine 182’yi arayarak anında randevu alabilirsiniz. Dilerseniz de aş ağıdaki bağlantıya tıklayarak internet üzerinden online randevu alabilirsiniz.
Adres: Özalper Mah. Turgut Özal Bulvarı No:4
44330 Malatya

Tel: 444 56 34
Fax: 0 422 325 34 38
E-Mail:
[email protected]
TAHLİL SONUCU ALMA VE ÖĞRENME
Tahlil Sonuçları yada Randevu Alma tuşuna bastıktan sonra açılan ekrandan kimlik numaranız ve şifreniz ile sistem’e giriş yapınız.Telefonla Randevu Alma Hattı “182” Randevu Alma web sitesi https://www.mhrs.gov.tr/ ve https://enabiz.gov.tr/ dir.En sağlıklı ve güncel bilgiler için hastanenin resmi web sitesini ziyaret ediniz yada telefon numarasından iletişim kurunuz.

İlginizi Çekebilir

Kahtalı Mıçe isyan etti

Gırtlak kanseri olduğu öne sürülen Kahtalı Mıçe, çıkan haberlere isyan etti. Gırtlak kanserine yakalandığı iddia …

Sınırsız Hosting