Ana Sayfa / Yaşam / Maltepe’de saldırıya uğrayan CHP’li kim?

Maltepe’de saldırıya uğrayan CHP’li kim?

Maltepe’de CHP Gençlik kolları üyesi bir kiyi saldırıya uğradı. CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, “HAYIR paneli için afiş asan arkadaşımızın aracı kurşunlandı. Bu provokatif saldırıya karşı hükümeti göreve çağırıyoruz” dedi. Maltepe’de vurulan CHP’li kim ve adı ne sorusu.CHP İstanbul Miletvekili Barış Yarkadaş Maltepe’de konferans afişleri asan partisinin gençlik kolları üyesi M.D’nin, uğradığı silahlı saldırıda 2 yerinden yaralandığını, hastanede tedavi altına alınan üyelerinin sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Maltepe’de CHP’liye silahlı saldırı iddiası. Maltepe’De vurulan CHP’li kim sorusu ve ayrıntıları. Saldırıyı duyuran CHP İstanbul Miletvekili Barış Yarkadaş yaşanan olayla iligili hastane önünde bir açıklama yaptı. Yarkadaş “Referandum süreciyle birlikte provokasyonlarda da artış gözlendi. Dün gece CHP Gençlik Kolları üyesi arkadaşlarımız saat 23.30 sularında afişlerini astıktan sonra evlerine döndüler. Arkadaşlarımızın afişlerini asmasının ardından Zümrütevler’de ara sokaklarında dolaşan ve kim oldukları bilinmeyen 2-3 kişi adeta sürek avına çıktı. Sokaklarda arkadaşlarımızın eşkalini tarif ederek arkadaşlarımızı arkadaşlarımızı aramaya başladılar. Saat 01.00 sularında yaralanan arkadaşımızın aracına da ateş açıldı. Arkadaşımız iki yerinden yaralandı. Ameliyat edildikten sonra şu anda sağlığının iyi olduğunu öğrendik.

CHP’Lİ MALTEHE’DE VURULDU, YARALANDI

Dikkat çekmek istediğimiz husus şudur. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş dün ‘İsteyen istediği çalışmayı yapacak. Bu çalışmaların yapılmasındaki güvence bizi demişti. Numan Kurtulmuş’un sözlerinin üzerinden 24 saat dahi geçmeden bir arkadaşımız aracında silahlı saldırıya uğradı. Bakın İstanbul’un göbeğinde Maltepe Zümrütevler’de CHP’li gençleri çeviriyor ve kimlik soruyor. Arkadaşlarımız siz kimsiniz bize ne hakla kimlik sorarsınız diye sorduklarında üzerlerinde taşıdıkları Polis Gazetesi yazan basın tanıtım kartlarını gösteriyorlar. Genel bilgi toplama denilen GBT uygulamasını yapmaya çalışıyorlar. Arkadaşlarımızın itirazı sonucu bu arkadaşlarımızı bırakarak sokak aralarında diğer arkadaşlarımızı aramaya başlıyorlar. Bu sırada saldırganlardan birkaçı yine CHP’li bir gencimizin evinin önüne kadar giderek burada mı oturuyor diye soruyor. Güvenlik görevlisi burada oturmuyor dediğinde evin önünden ayrılıyorlar. Yaklaşık yarım saat sonra malum arkadaşımızın aracına ateş ediliyor. Arkadaşımız adeta öldürülmek isteniyor. Buradan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’a bir çağrıda bulunuyoruz. Siz ‘isteyen istediği kampanyayı yapabilir. Güvencesi biziz.’ dedikten sonra İstanbul’un göbeğinde eşkiyalar arkadaşlarımıza silahlı saldırı da bulunuyor. Bu şahısların bulunarak yargı makamlarına teslim edilmelerini istiyoruz. Ardından bu tür saldırıların önünün kesilmesi için gerekli tedbirlerin alınması gerektiği düşünüyoruz. Bu saldırıların arkasındakini bulmak hükümetin siyasi namus meselesidir. ?diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Gaziosmanpaşa toprak kayması

İstanbul Gaziosmanpaşa toprak kaması olan bölge ve etkilenen gecekondu sayısı. İstanbul Gaziosmanpaşa’da toprak kayması meydana …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting