Ana Sayfa / Gündem / Manisa deprem 22 ocak (5.4)

Manisa deprem 22 ocak (5.4)

Son dakika deprem. Kandilli Rasathanesi’nden yapılan açıklamaya göre Manisa Akhisar’da 5.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İzmir ve İstanbul’da hissedildi.

Manisa deprem son 5.4 merkez üssü Akhisar ilçesi.

Manisa’da bugün arka arkaya depremler meydana geldi. Manisa’nın Yunusemre ilçesinde ilk olarak 4.1 büyüklüğündeki deprem, meydana geldi. Deprem Manisa merkez ve ilçelerinde hissedilirken, endişelenen bazı vatandaşlar evlerinden çıktı.

Bu arada kandilli Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre aynı bölgede saat 16.18’de 3.2 ve 16.49’da ise 3.3 büyüklüğünde depremler meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, Aydın’da saat 19.49’da merkez üssü Emirdoğan bölgesi olan 3.5 büyüklüğünden bir deprem meydana geldi. Yerin 5.3 kilometre derinliğinde kaydedilen deprem Aydın ve çevresinde hissedildi.

SON DEPREMLER

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddetini anlık olarak takip etmek mümkün. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem- Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi (BDTİM) tarafından kaydedilen depremlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

DAKİKA DAKİKA SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

AFAD SON DEPREMLER

AYDIN SON DEPREM 22 OCAK

Kandilli Rasathanesi’nden yapılan açıklamaya göre, depremin merkez üssü Aydın’ın Efeler ilçesi Emirdoğan köyü olarak açıklandı. Saat 19.49’da meydana gelen depremin şiddeti ise 3,5 olarak kaydedildi.

İlginizi Çekebilir

MEB’in yeni müfredatı onaylandı

Yeni müfredat onaylandı. Talim ve Terbiye Kurulu MEB’in yeni müfredatını onayladı. Okullarda eğitim sistemi yenilendi. …

Sınırsız Hosting