Ana Sayfa / Manşet / Beşiktaş, Erzurum’a Avlandı

Beşiktaş, Erzurum’a Avlandı

Avcı’nın talebeleri Erzurumspor’a av oldu, kupadan elendi. Beşiktaş’ta Abdulah Avcı istifası beklenebilir artık. Beşiktaş BB Erzurumspor maçı ile Ziraat Türkiye Kupası’nda Son 16 Turu heyecanı tüm hızıyla sürdü. Dadaşlar, ilk maçta olduğu gibi Vodafone Park’ta da 3-2 kazandı ve adını tarihinde ilk kez çeyrek finale yazdırdı! Beşiktaş, son 8 resmi maçının 7’sini kaybetmiş oldu.

Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası’nda BB Erzurumspor’a elendi her iki maçta da 3-2 yenildi. Beşiktaş BB Erzurumspor maçı ile Ziraat Türkiye Kupası’nda Son 16 Turu heyecanı devam etti. Eşleşmenin ilk maçında deplasmanda 3-2 mağlup olan Kartal, Vodafone Park’ta da aynı skorla şok bir mağlubiyet aldı ve tarihinde ilk kez adını çeyrek finale yazdırdı. Büyük bir krize giren Beşiktaş ise son 8 resmi maçının 7’sini kaybetti.

Süper Lig’e yükselme mücadelesi veren Erzurumspor, Beşiktaş karşısında henüz 30. saniyede 1-0 öne geçti. Şoku atlatan ve baskı kuran Beşiktaş, 33’te Diaby ile skoru eşitledi, 64’te Burak Yılmaz’la öne geçmeyi başardı. Tribünler maç boyu karşılaşmayı gergin izlerken ne olduysa 2-1’den sonra oldu!

KARTAL’DAN KABUS GİBİ SERİ!

Beşiktaş, 8 Aralık’ta deplasmanda Kasımpaşa’yı 3-2 yendikten sonra, ligde sırasıyla Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe ve Sivasspor’a; kupada 24 Erzincanspor’a ve iki kez Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a; UEFA Avrupa Ligi’nde ise deplasmanda Wolverhampton’a mağlup oldu. Kartal sadece Gençlerbirliği’ini yenebilirken bu 7 mağlubiyetin 3’ünü Vodafone Park’ta aldı.

67’da Sissoko’nun golüyle Dadaşlar 2-2’yi buldu. 72’de ise Oltan Karakullukçu yeniden sahneye çıktı ve skoru 3-2’ye getirdi. Tribünlerdeki az sayıdaki taraftar protestolara başladı. Kartal şok bir galibiyetle kupaya veda etti. Dk. 90: Maç sona erdi! Büyükşehir Belediye Erzurumspor çeyrek finalde.

Dk. 72: GOL! Oltan Karakullukçu ile skor 3-2 oldu. Şimdi Beşiktaş’a gol yemeden 3 gol lazım!

Dk. 67: GOL! Sissoko’nun muhteşem golüyle skor 2-2’ye geldi. Avantaj yeniden Dadaşlar’da!

Dk. 64: GOL! Adem Ljajic’in pasında Burak Yılmaz, kaleciyi geçti ve topu ağlara gönderdi.

Dk. 46: İkinci yarı başladı!

Dk. 45+1: İlk yarı sona erdi.

Dk. 38: GOL İPTAL! Beşiktaş’ta sahneye çıkan isim yine Diaby! Savunmadan seken topta çizgi üstünde düzgün vurdu ve ağları buldu! Ancak VAR incelemesi ile Umut Nayir’in kalecinin görüş alanını kapattığı tespit edildi ve gol iptal edildi.

Dk. 33: GOL! Beşiktaş, Diaby’nin golüyle skoru eşitledi. Nkoudou’nun çizgiye inişi ve topu Diaby’ye çıkarması golü oluşturan en önemli detay oldu.

Dk. 9: İnanılmaz fırsat kaçtı! Oğuzhan çok yakın mesafeden kafa vuruşunda ağları bulamadı. Kayacan kurtardı, seken topa vuran Ljajic’in şutunda da Kayacan başarılı!

Dk. 1: GOL! Oltan’ın golüyle Erzurumspor ilk atakta golü buldu!

Dk. 1: Vodafone Park’ta zorlu maç başladı!

BEŞİKTAŞ BB ERZURUMSPOR MAÇI İLK 11’LER

STAT: Vodafone Park

SAAT: 20.30

HAKEM: Serkan Tokat

YAYIN: A Spor

BEŞİKTAŞ: Karius, Gökhan Gönül, Roco, Ruiz, Caner, Oğuzhan, Elneny, Diaby, Ljajic, Nkoudou, Umut

TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

BB ERZURUMSPOR: Kayacan, Murat, Osman, Hasan H., Mücahit, Batuhan, Ba, İbrahim, Rashad, Hasan A., Oltan

TEKNİK DİREKTÖR: Erkan Sözeri

İlginizi Çekebilir

İstihdam fuarı Kayseri’de

İşsizler için iş bulma fuarı Kayseri’de düzenlendi. Kayseri İstihdam fuarı ilgi çekti. Kayseri Valiliğinin öncülüğünde …

Sınırsız Hosting