Ana Sayfa / İlginç / ManU, Alex Telles’i aldı

ManU, Alex Telles’i aldı

SPOR HABERİ. Alex Telles Manchester United’a transfer oldu Galatasaray’ın kasası doldu. Galatasaray, Alex Telles’den ne kadar para kazanacak belli oldu. Manchester United, bir dönem Galatasaray forması da giyen Brezilyalı Alex Telles ile 5 yıllığına anlaştı. Porto ile görüşen İngiliz kulübünün bu transfer için 40 milyon euro ödemesi bekleniyor. Transferin gerçekleşmesi halinde Galatasaray, 3,4 milyon euro kazanacağı tahmin ediliyor.

Alex Telles, İngiltere’ye transfer oldu, Galatasaray’ın kasası doldu. Eski Galatasaraylı Alex Telles, adım adım İngiliz devi Manchester United’a gidiyor.Kırmızı Şeytanlar, 28 yaşındaki sol bek ile 5 yıllık anlaşma sağladı. Manchester United, Brezilyalı futbolcunun takımı Porto ile görüşme halinde. İngiliz devinin kasasından bu transfer için 40 milyon euro çıkması bekleniyor.Geçtiğimiz sezonu Portekiz ekibi Porto’da geçiren Alex Telles, çıktığı 49 maçta 13 gol, 12 asistlik performans sergiledi. 2014-16 yılları arasında Galatasaray forması da giyen Telles, sarı kırmızılılarla 2 Türkiye Lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası sevinci yaşadı.

G.SARAY’IN KASASI DOLACAK

Sözleşmede yer alan madde gereği, transferin gerçekleşmesi halinde Galatasaray, 3,4 milyon euro kazanacağı tahmin ediliyor.

İlginizi Çekebilir

Trabzon’da kuzey ışıkları

Trabzon’da kuzey ışıkları görüldü. Güneşteki patlama sonrası dünyada ilginç anlar yaşandı. Güneş’te meydana gelen olağanüstü …

Sınırsız Hosting