Ana Sayfa / Kime Ait / Marketlerin 2017 kurban paket fiyatları
DİYANET KURBAN BEDEL

Marketlerin 2017 kurban paket fiyatları

Migros ve Carrefoursa’nın 2017 kurban fiyatları ve paket ayrıntıları belli oldu. 2017 kurbanlıklar fiyatları küçükbaş ve büyükbaş hisse fiyatı. Migros ve Carrefour büyükbaş hisse fiyatı 2017. Kurban Bayramı öncesi büyük marketler kurbanlık fiyatlarını açıklamaya başladı. Migros ve CarrefourSA’dan kurban almak isteyenlerin minimum 950 TL’yi gözden çıkarması gerekiyorç

2017 büyük marketlerin kurban paket bedelleri açıklandı. En ucuz kurban satan marketler ve kurban pazarları 2017. Kurban Bayramı’na sayılı günler kala hem küçükbaş hem de büyükbaş kurban fiyatları merakla bekleniyor. Kurban pazarlarında fiyatlar değişkenlik gösterirken, bazı büyük marketlerde kurban fiyatları belli olmaya başladı.

Migros 12 kilogramlık koçu 995 TL’den, 16 kilogramlık koçu ise bin 155 TL’den satacağını açıkladı. 21 kilogramlık 1/7 oranında eşit hisse büyükbaş ise bin 295 TL’den satılacak.

MARKETLERDEN KURBAN BAĞIŞLAMA BEDELİ

Öte yandan tercih eden müşteriler, kurbanlarını ZİÇEV (Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı) ve Koruncuk (Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar) Vakfı’na bağışlayabilecek.

CarrefourSA’da ise “Küçükbaş Karaman Kurban Paketi” 990 TL, 1/7 oranında “Büyükbaş Kurbanlık Hisse” bin 190 TL, “Küçükbaş Kıvırcık Kurban Paketi” bin 90 TL, “Küçükbaş Keçi Kurban Paketi” 950 TL olarak belirlendi.

GENEL 2017 KURBAN FİYATLARI

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, gerekli çalışmaları yaptıklarını, üreticinin, esnafın, tüketicinin Kurban Bayramı’nı rahat geçireceğine inandıklarını belirterek, kurbanlık fiyatlarının geçen yılın üzerinde olmayacağını düşündüğünü söyledi.

Fakıbaba, Tekirdağ Valiliği ziyaretinde yaptığı açıklamada, yıllardan sonra ilk defa Trakya’ya geldiğini kaydederek, memur olarak ilk görev yerinin Edirne-Enez olduğunu, 1977’de sağlık ocağına tayin edildiğini aktardı.

Trakya’yı çok sevdiğini, buranın insanını çok beğendiğini dile getiren Fakıbaba, bakan olarak ilk gezisini buraya yapmaktan büyük gurur duyduğunu anlatı.

Fakıbaba, “Trakya, insanıyla, toprağıyla, sıcaklığıyla mükemmel bir yer. Dünyanın en önemli tüketici merkezlerinden olan İstanbul’a çok yakın. Trakya’nın toprağının, çiftçisinin, üreticisinin ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Burada olmaktan çok mutluyum.” diye konuştu.

Kurbanlık ithalatı ve et fiyatlarına ilişkin bir soru üzerine Fakıbaba, şu ifadeleri kullandı:

“Arkadaşlarımızla birlikte yaklaşık 11-12 gün oldu emin olun sabah-akşam demeden gece-gündüz çalışıyoruz. Buradaki amacımız; hem üreticimizi hem esnafımızı hem tüketicimizi korumaktır. Onları en iyi şekilde, elimizden geldiğince mutlu etmek çabası içerisindeyiz. Amacımız budur. Çalışmalarımızı yaptık, bayramı rahat geçireceğimize inanıyoruz. Bayram sonrası için çalışmalarımız var.”

Çevredekilerin, “Küçükbaşlar 900 TL ile bin 200 TL arası” demesi üzerine Fakıbaba, “Bu sene onun üzerinde olacağını düşünmüyorum” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Korhan Berzeg gizemi çözüldü

Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’i yaban hayvanları parçalamış. Kayıp ekonomist gizemi çözüldü. Balıkesir’in Gönen ilçesinde tatil …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting