Ana Sayfa / İlginç / Marmara Cezaevi nerede?

Marmara Cezaevi nerede?

Silivri Cezaevinin yeni adı Marmara Cezaevi oldu. Silivri soğuktur şimdi esprisi de tarih olacak, Marmara dondurur şimdi ironisi yapılabilir yakında.

Marmara Cezaevi nerede eski adı ne sorusu şimdiden arama motorlarındaki yerini almaya başladı. Silivri Cezaevi Marmata Cezaevi oldu haberleri gelitor. Kamuoyunda Silivri Cezaevi olarak bilinen Silivri Ceza İnfaz Kurumu Kampusü’nün adı, ilçenin itibarına zarar verdiği gerekçesiyle değiştirildi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Cezaevi’nin adının “İstanbul Batıkapısı” olarak değiştirilmesini talep etmişti.

Volkan Yılmaz, Adalet Bakanlığı’na gönderdiği dilekçede, ”Üzülerek ifade etmek isteriz ki, bugün Silivri geçmişte olduğu gibi İstanbul’un yanı başında sakin, huzur, tatil, yeşil, deniz, yoğurt kelimeleri hatırlanan ve tarif edilen bir ilçe değil cezaevi ile bilinir ve tanımlanır bir hale gelmiştir” demişti.

Volkan Yılmaz’ın talebini dikkate alan Adalet Bakanlığı, Silivri Cezaevi’nin adının Marmara Cezaevi olarak değiştirilmesine karar verdi.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting