Ana Sayfa / Manşet / Max Kruse Fenerbahçe’den gitti

Max Kruse Fenerbahçe’den gitti

Max Kruse, Fenerbahçe’den ayrıldı. Fenerbahçe, Max Kruse’nin sözleşmesini tek taraflı fesh ettiğini açıkladı. Fenerbahçe Kulübü, Alman yıldız Max Kruse’nin sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini açıkladı. Pandemi öncesinde oyuncuya hiçbir borç bulunmadığını belirten sarı lacivertli kulüp, “Fesih, nezdimizde haksız ve mesnetsizdir” ifadelerini kullandı ve konuyu spor yargısına taşıyacaklarını açıkladı.

Maüx Kruse, Fenerbahçe’den kaçtı. Sezon başında bonservissiz olarak Fenerbahçe’ye transfer olan 32 yaşındaki Alman orta saha oyuncusu Max Kruse, sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini kulübe bildirdi. Fenerbahçe Kulübü ise yaptığı açıklamada; pandemi süreci öncesine ait hiçbir borç olmadığını, pandemi dönemiyle ilgili görüşmeleri ise Kruse’nin cevapsız bıraktığını söyleyerek fesihin haksız ve mesnetsiz olduğunu belirtti.

MAX KRUSE BELEŞ PARA DERDİNDE Mİ?

Öte yandan, konuyla ilgili olarak yayıncı kuruluşa konuşan Fenerbahçe Hukuktan Sorumlu Yöneticisi Alper Pirşen, “Bir hukukçu olarak bunu söylemek istiyorum; Max Kruse bir poker oynadı, risk aldı ve kolay para peşine düştü. Perde arkasında mutsuzluk olduğunu düşünüyoruz. Sadece para olamaz” ifadelerini kullandı.

İşte Fenerbahçe’den Max Kruse ile ilgili yapılan açıklama:

“Futbol A Takımımızın oyuncularından Max Kruse, Kulübümüzle olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini bildirmiştir.

Kulübümüzün futbolcuya pandemi süreci öncesine ait hiçbir borcu bulunmamaktadır. Pandemi sürecine denk gelen ödemeler konusunda ise kendisi ile FIFA ve TFF sirkülerleri ışığında yapılan görüşmeleri cevapsız bırakmıştır.

Bu bağlamda gerçekleştirmiş olduğu fesih, nezdimizde haksız ve mesnetsizdir.

Konu spor yargısına taşınacak olup, Kulübümüz menfaatleri için her türlü girişimde bulunulacaktır.

Camiamız ve kamuoyunun bilgisine sunarız.”

İlginizi Çekebilir

Muhammed Muhbir neci, nereli ve kim?

Muhammed Muhbir aslen nereli, yaşı, eğitimi ve imdir bilgileri. İran geçici Cumhurbaşkanı Muhammed Muhbir hakkında …

Sınırsız Hosting