Ana Sayfa / Yaşam / Sabri Dal neci, kim, nereli?

Sabri Dal neci, kim, nereli?

PKK’lı terörist Sabri Dal aslen nereli, kaç doğumlu, kim ve hangi kanlı terör eylemlerine karıştı nasıl yakalandı sorusu. Sabri Dal kırmızı bültenle aranan azılı bir teröristti ve kıskıvrak yakalandı. Şanlıurfa’da öldürülen Suruç ilçesi eski belediye başkanı Salih Tekinalp ile oğlu Sait Tekinalp’in faili ve birçok kanlı eylemin sorumlusu olarak İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan PKK’lı terörist, Sabri Dal, Şırnak’ın Silopi ilçesinden Irak’a kaçmaya çalışırken, polis ve MİT operasyonuyla yakalandı.

Sabri Dal yakalandı. Sabri Dal PKK terör örgütünün önemli isimlerinden biri ve kırmızı bültenle aranıyordu. Terörist Sabri Dal birçok kanlı terör eylemine katılan azılı bir vatan hainiydi. Şanlıurfa’da öldürülen Suruç ilçesi eski belediye başkanı Salih Tekinalp ile oğlu Sait Tekinalp’in faili ve birçok kanlı eylemin sorumlusu olarak İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan PKK’lı terörist, Sabri Dal, Şırnak’ın Silopi ilçesinden Irak’a kaçmaya çalışırken, polis ve MİT operasyonuyla yakalandı.

SON DAKİKA: KAÇARKEN YAKALANDI!

Edinilen son dakika bilgisine göre; İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan PKK’lı terörist Sabri Dal polis ve MİT operasyonuyla yakalandı. Şanlıurfa’da öldürülen Suruç ilçesi eski belediye başkanı Salih Tekinalp ile oğlu Sait Tekinalp’in faili ve birçok kanlı eylemin sorumlusu olarak kırmızı bültenle aranan Dal’ın Şırnak’ın Silopi ilçesinden Irak’a kaçmaya çalışırken yakalandığı bildirildi.

İlginizi Çekebilir

ÇOMÜ öğrencisi Zeliha Güneş öldü

Üniversiteli Zeliha Güneş Çanakkale’de kamyon çarpması sonucu öldü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencisi Zeliha Güneş, …

Sınırsız Hosting