Ana Sayfa / Yaşam / MEB öğretmen atama takvimi 2017

MEB öğretmen atama takvimi 2017

2017 MEB öğretmen atama ve eş durumundan tayin başvuru tarihleri ve zamanı ile sözleşmeli öğretmenlik sınav sonuçları 18 Mayıs. Türkiye öğretmen açığını kapatıyor. MEB; 2017 yılı için atama takvimini ve başvurular ile yapılacağı tarihi açıkladı. MEB, sözleşmeli öğretmenlik sınav sonuçlarını ve 2017 öğretmen atama takvimini açıkladı.

MEB son dakika haber ve gelişmeleri siteniz bilgikahini’nde. 2017 MEB öğretmen atama ve yer değiştirme tarihi başvuru ve yapılacağı tarih açıklandı. 2017 sözleşmeli öğretmen sınav sonuçları öğrenilmeye başlandı. sonuçlar MEB internet sitesinden açıklandı. Öğretmenler için yer değiştirme başvuru tarihi 22 Mayıs.

MEB TAYİN TAKVİMİ 2017

MEB, sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ve 2017 yılı öğretmenlerin atama ve yer değiştirme takvimini açıkladı.

Türkiye yeni sözleşmeli öğretmenlerine kavuşuyor. MEB’in sitesinden açıklanan bilgiye göre, il içi isteğe bağlı yer değiştirme için 22-26 Mayıs’ta başvurular alınacak, 6 Haziran’da da atama sonuçları ilan edilecek.

İller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme için ise 15-21 Haziran’da başvurular alınacak, 23 Haziran’da da atama sonuçları açıklanacak.

Dün açıklanan sözleşmeli öğretmen sınavı içinse itirazlar 22-26 Mayıs’ta kabul edilecek, 30 Mayıs’ta da itirazlar sonuçlandırılacak. 5 Haziran’da kesin sonuçlar ilan edilirken, 10-17 Temmuz’da kurum tercihleri alınacak, 19 Temmuz’da atama sonuçları ilan edilecek, kararnameler de 1 Ağustos’ta gönderilecek.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting