Ana Sayfa / Sağlık / Mehmed Kıısakürek öldü (Mehmet Kısakürek kim)

Mehmed Kıısakürek öldü (Mehmet Kısakürek kim)

Necip Fazıl Kısakürek’in oğluMmehmet Kısakürek öldü. Mehmet Kısakürek kimdir, necidir yaşı ve eğitimi bilgileri. Üstad Necip Fazıl Kısakürek’in muhterem oğlu Mehmed Kısakürek ağabeyi kaybettik. Cenazesi 22 Ekim Pazar öğle namazını müteakiben Eyüp Sultan Camiinde kılınacak namazın ardından Eyüp Sultan Mezarlığındaki Aile Kabristanına defnedilecektir.

Mehmed Kısakürek öldü, Mehmed Kısakürek neci, nereli ve kim? Büyük Doğu Yayınları sahibi, NFKKAV Mütevelli Heyeti Başkanı; Necip Fazıl Kısakürek’in oğlu Mehmed Kısakürek vefat etti.

Cenazesi 22 Ekim Pazar öğle namazını müteakiben Eyüp Sultan Camiinde kılınacak namazın ardından Eyüp Sultan Mezarlığındaki Aile Kabristanına defnedilecek.

MEHMED KISAKÜREK KİMDİR?

Ankara Univeristesi Eğitim Bilimlari Fakültesi Eğitim Programları Bölüm Başkanı olarak görev yaptı. Ankara Üniversitesi “ Avrupa Birliği Eğitim Programları ve ECTS (Avrupa Kredi Transfer Sistemi) Kurumsal Koordinatörü “ ve ECTS/DS Türk Danışmanı olarak görev yapmaktadır. Mehmet Ali Kısakürek evli ve 2 çocuk sahibidir.

İlginizi Çekebilir

Elektronik sigarada uranyum ve kurşun bulundu

Elektronik sigara içenlerde kurşun ve uranyum izine rastlandı. Elektronik sigaralarda çok büyük tehlike. Sigara ve …

Sınırsız Hosting