Ana Sayfa / Kime Ait / Nesquik kime ait, ülkesi sahibi

Nesquik kime ait, ülkesi sahibi

Nesquik ne malı, hangi ülkenin ürünleri nasıl markası ve firması nereli sorusu. Türkiye’de satılan yabancı ürünler, mallar ve ülkeleri. 

Nesquik nere malı, hangi ülkeye ait, Türkiye’ye Nesquik ne zaman geldi nerelerde satılıyor sağlıklımı sorusu.

Nesquik, Nestlé’ye ait olan kahvaltılık gevrek ve aromalı süt markasıdır. 1948’de Nestlé, Amerika’da Nestle Quik adlı çikolata aromalı süt için bir karışım üretti, 1950’li yıllarda Avrupa’da da bu karışım satılmaya başladı. 1999 yılında ise tüm dünyada Nesquik adıyla bilinmeye başladı.
Nesquik türkiyeye ne zaman geldi?
Nesquik® çikolatalı içecek tozu Türkiye’ye ilk kez 1986 yılında geldi.
Nesquik gerçekten faydalı mı?
Nesquik® güne zinde başlamanıza yardımcı olur ve sütü sevdirir! Süt, çocukların büyümek için ihtiyaç duyduğu iyiliklerle doludur – sağlıklı büyümeyi desteklemek için zengin bir protein ve mikro besin kaynağıdır. Nesquik® içeren bir bardak süt, kalsiyum ve D vitamini kaynağıdır.
Nesquik in içinde ne var?
İçindekiler: Yağı azaltılmış içilebilir çikolata (%98) [şeker, kakao tozu] , emülgatör (ayçiçek lesitini), iyotlu tuz, vitaminler [vitamin D, vitamin C] , tarçın, doğal aroma verici (vanilin).
Nesquik Hangi Ülkenin Markası

Nesquik, 1866 yılında Henry Nestle, Charles ve George Page kardeşlerin kurduğu Nestle S.A., bünyesinde üretilen Toz İçecekler, Kahvaltılık Gevrekler, Aromalı Sütler ve Çikolatalar markasıdır.

Nesquik toz içecek; invert şeker şurubu, şeker, antioksidan, aroma verici, asitlik düzenleyici, bitkisel yağlar, dekstroz, ayçiçek lesitini, glikoz şurubu, kakao tozu, maltodekstrin, nem verici, yağsız süttozu içermektedir.

Nestle S.A. İsviçre merkezlidir.

İlginizi Çekebilir

iPhone 16 nasıl olacak?

iPhone 16 görüntüleri sızdı. iPhone 16 tasarımı ve tahmini Türkiye satış fiyatı belirlendi. Apple, iPhone …

Sınırsız Hosting