Ana Sayfa / Kadınca / Mehmet Ali Erbil kaç kez evlendi

Mehmet Ali Erbil kaç kez evlendi

Mehmet Ali Erbil bugüne kadar 5 kez evlendi Mali, 6’ıncı evlilik için yeşil ışık yaktı. Türkiye’De en çok evlenip boşanan ünlülerden biri de Mehmet Ali Erbil. Başarılı şov programları ve dizileri dışında aynı zamanda çapkınlığıyla da meşhur olan Mehmet Ali Erbil geride bıraktığımız akşam yaptığı esprili evlilik açıklamasıyla dikkat çekti.

Ençok evlenip boşanan ünlü erkeklerden biri olan Mehmet Ali Erbil 6. evliliği için hazırlık mı yapıyor. Mehmet Ali Erbil’in şimdiki sevgilisi kim ünlü şovmenden kaçak cevap geldi. Komedyen Mehmet Ali Erbil önceki akşam Etiler’de bir mekanda arkadaşlarıyla birlikte eğlendi. Burada arkadaş grubuyla yemek yiyen Erbil, mekanı tek başına terk etti. Muhabirlerin “Sizi tek gördük. Yalnızlıktan sıkılmadınız mı? Tekrar evlenmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna Mehmet Ali Erbil “İnşallah inşallah. Çok istiyorum. Allah o günleri de bana göstersin” dedi.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting