Ana Sayfa / Kime Ait / Mehmet Ekinci nereli, yaşı ve kim
MEHMET EKİNCİ HAKİM KİMDİR

Mehmet Ekinci nereli, yaşı ve kim

FETÖ’den yakalanan hakim Mehmet Ekinci memleketi., yaşı ve görev yaptığı yerler ve aldığı davalar. Mehmet Ekinci aslen nereli ve nerede yakalandı bilgisi. Yalova’da yakalanan FETÖ’cü hakim Mehmet Ekinci bilgileri. 

Hakim Mehmet Ekinci yakalandı. FETÖ’den aranan Hakim Mehmet Ekinci Yalova’da yakalandı. Mehmet Ekinci kimdir, nerelidir ve hangi davaların hakimiydi sorusu. ETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan ‘Futbolda şike’ ve ‘Odatv’ davalarının eski hakimi Mehmet Ekinci, Yalova’da gizlendiği evde yakalandı.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir süredir yürütülen istihbarat çalışmaları neticesinde, Yargıtay 16. Ceza Dairesi’nde görülen FETÖ/PDY ile bağlantılı Selam Tevhid kumpası davası kapsamında firari olarak aranan Mehmet Ekinci’nin kentte bir evde kaldığını belirledi.

Söz konusu adrese düzenlenen operasyonda Ekinci, gözaltına alındı. Evde yapılan aramada, Ekinci’nin kullandığı bilgisayar ve bazı belgelere el konuldu.

Ekinci, gözaltına alındıktan sonra Yalova Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

MEHMET EKİNCİ ŞİKE VE ODATV DAVASI HAKİMİ

Hakim Mehmet Ekinci bir dönem gündemde olan bir hakimdi. Mehmet Ekinci, Yargıtay 16. Ceza Dairesi’nde görülen Selam Tevhid kumpası davası kapsamında firari olarak aranıyordu.

Yakalanan Mehmet Ekinci Şike davası ve Odatv davalarının hakimiydi.

İlginizi Çekebilir

Ergin Ataman’a Siyonist tehdidi

Siyonist İsrailliler Ergin Ataman’ı tehdit etti. ergin Ataman. siyonistlerin hedefinde. THY Euroleague’de Yunanistan ekibi Panathinaikos …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting