Ana Sayfa / Yaşam / Mehmet Genç öldü

Mehmet Genç öldü

İstanbul Şehir Üniversitesi hocalarından Mehmet Genç öldü. Yapılan açıklamada İstanbul Şehir Üniversitesi öğretim görevlisi, değerli tarihçi, alanındaki çalışmalarıyla uluslararası literatüre katkıda bulunan Mehmet Genç hocamız vefat etmiştir. Mehmet Genç hocamıza Allah’tan rahmet, sevenlerine, ŞEHİR ailesine ve milletimize başsağlığı dileriz denildi

Mehmet Genç nereli neci ve kim? İstanbul şehir Üniversitesi hocalarından Mehmet Genç öldü. Üniversiteden, ” İstanbul Şehir Üniversitesi öğretim görevlisi, değerli tarihçi, alanındaki çalışmalarıyla uluslararası literatüre katkıda bulunan Mehmet Genç hocamız vefat etmiştir. Mehmet Genç hocamıza Allah’tan rahmet, sevenlerine, ŞEHİR ailesine ve milletimize başsağlığı dileriz.” açıklaması yapıldı.

TARİHÇİ MEHMET GENÇ NERELİ, YAŞI, NECİ

Mehmet Genç, Türk tarihçi. Osmanlı iktisat tarihi üzerine yaptığı çalışmalar ile tanınmaktadır. 1956’da başladığı doktorasını 40 yıl sonra 1996’da tamamladı. Doğum tarihi: 4 Mayıs 1934 (86 yıl yaşında), Arhavi
Doğum: 4 Mayıs 1934 (86 yaşında); Artvin, Türkiye
Çalıştığı kurumlar: Marmara Üniversitesi; İstanbul Üniversitesi; İstanbul Şehir Üniversitesi
Akademik danışman: Ömer Lütfi Barkan
Eğitim: Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi (1958), Haydarpaşa Lisesi (1953)

İSEFAM’dan da yapılan açıklamada. “Kıymetli büyüğümüz, değerli hocamız Mehmet Genç’i kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Allah mekanını cennet eylesin. Allah ailesine, öğrencilerine, sevenlerine ve tüm ilim camiasına sabr-ı cemil ve ecr-i cezil ihsan eylesin.” denildi.

Değerli okurlarımız Mehmet Genç öldü haberini verdik. mehmet Genç hayatı ve kitapları ile ilgili Mehmet Genç Rotasız Seyyah, mehmet genç fususu’l hikem, Mehmet Genç Kimdir, Mehmet Genç Rotasız Seyyah kimdir, Mehmet Genç Tasavvuf Kimdir, Mehmet genç Instagram, dr.mehmet genç kimdir, Mehmet Genç tasavvuf terimlerini google da aratabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Semed Ötünç çetesine baskın

Bursa’da çökertilen çete Semed Ötünç örgütü çökertildi. Polisten Bursa’da suç örgütüne darbe. Semed Ötünç suçz …

Sınırsız Hosting