Ana Sayfa / Kime Ait / MEKA Beton kime ait, sahibi

MEKA Beton kime ait, sahibi

Meka Beton kime ait, sahipleri kimler. Meka Beton ne zaman boraya giriyor kodu ne kaç paradan satılacak 1 lotu bilgisi. Borsa İstanbul halka arzlar ve şirketler. Meka Beton halka arz ne zaman? Büyük inşaat projelerinin olmazsa olmazı olan Meka Beton halka arz ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Meka Beton için gereken onayı verdi. Kısa bir süre içerisinde Meka Beton’un talep toplaması bekleniyor. Hem TOKİ projeleri hem de inşaat sektöründe ufuk çizgisinin yeniden görülmesiyle Meka Beton’a ilgi fazla olabilir. Peki Meka Beton halka arz ne zaman, kaç lot verir? İşte tüm detaylar.

MEKA Beton kime ait, ne zaman nerede kim tarafından kuruldu bilgisi. Meka Beton ortakları kimler borsa İstanbul Meka Beton hissesi ne zaman halka açılacak sorusu. Meka Beton halka arz ne zaman? 1987 senesinde temelleri atılan Meka Beton, kısa süre içerisinde büyük projelerde sorumluluk almayı başardı. Borsaya girerek yatırımlarını artırmayı amaçlayan şirket, talep toplamaya hazırlanıyor. BİST 100 yıldız pazarda işlem görecek Meka Beton için yatırımcılar da heyecanlı gözüküyor. Peki Meka Beton halka arzı ne zaman, kaç lot verir ve hangi bankalardan alınır? İşte tüm ayrıntılar.

MEKA BETON HALKA ARZ NE ZAMAN?
Midas’ta yer alan habere göre, Meka Beton Santralleri hissesi 25 TL’den halka arz olacak. Meka Beton Santralleri halka arz tarihinin 4-5 Ekim 2023 olması bekleniyor. Halka arz için talep toplama süresi ise 2 gün olması öngörülüyor. Meka Beton Santralleri hissesinin sembolü “(MEKAG)” olacak.MEKA BETON KAÇ LOT VERİR?
Meka Beton Santraller halka arzının büyüklüğü 422,50 milyon TL olarak açıklandı. Meka Beton Santralleri’nin halka arz açıklık oranı 25,44%’dür. Toplamda 16,9 milyon adet lot dağıtılacaktır. Meka Beton Santralleri şirketinin 5 ana ortağı bulunmaktadır. Şirket paylarının 80%’i Mehmet Kaybal, 5%’i Sinan Kaybal, 5%’i Kerem Kaybal, 5%’i Selma Kaybal ve 5%’i Şener Köken’e aittir.

2022 Hasılat: 717,6 Milyon TL

2022 Brüt Kâr: 162 Milyon TL

2021 Hasılat: 353,6 Milyon TL

2021 Brüt Kâr: 85,7 Milyon TL

2020 Hasılat: 206,1 Milyon TL

2020 Brüt Kâr: 58,6 Milyon TL

MEKA BETON KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Meka Beton Santralleri, onaylı izahnamesini açıkladığı zaman şirketin katılım endeksi kriterlerini karşılayıp karşılamadığı kesin bir şekilde belli olacaktır. Meka Beton Santralleri halka arzı tamamı eşit dağıtım olarak gerçekleşecektir.

Meka Beton halka arzın talep toplama tarihinin bitmesinin ardından borsada işlem görmesi bekleniyor.

Meka Beton halka arz fiyatı 25 TL olarak açıklandı.

Meka Beton hisse kodu henüz açıklanmadı.

Meka Beton şirketi 16,900,000 lot veriyor.

Meka Beton halka arzının katılım endeksine uygunluğu henüz belli olmadı.

İlginizi Çekebilir

Altınay Savunma Teknolojileri kime ait, sahibi

Altınay Savunma teknolojileri şirketi kime ait. nerede ve sahibi kim soruları. Borsa İstanbul’a açılacak olan …

Sınırsız Hosting