Ana Sayfa / Kadınca / Melike Taner neci, yaşı, kim

Melike Taner neci, yaşı, kim

Acun Ilıcalı ile Melike Taner ilişkisi mi var soruluyor. Melike Taner aslen nereli, kaç yaşında ve kimdiri merak ediliyor. Melike Taner survivor paylaşımları ve Dominik fotoğrafları ile kime ne anlatmak istiyor bilgisi. Şeyma Subaşı ile boşandıktan sonra magazin kulislerinde aşk hayatı çok konuşulan Acun Ilıcalı’nın adı, şimdi de Miss Turkey 2015’e katılan Melike Taner’le anılıyor.

Melike Taner neci, ne iş yapıyor ve nereli merak ediliyor. Acun Ilıcalı Melike Taner ile mi birlikte soruluyor. 2017 yılında 7 yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandıran Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, 14 ayın sonunda sürpriz bir şekilde boşanma kararı almıştı.

Boşanmanın üzerinden 4 ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen Acun Ilıcalı’nın aşk hayatı, magazin kulislerinde en çok konuşulan konulardan biri oldu.

İlk olarak Miss Turkey 2017 yarışmasında Türkiye güzeli seçilen ancak, 15 Temmuz şehitleri hakkında attığı bir tweet yüzünden tacı elinden alınan Itır Esen ile adı anılan Ilıcalı, şimdiler de ise 2015 güzellik yarışmasına katılan Melike Taner ile anılıyor.
DOMİNİK’TEN FOTOĞRAFLAR ELE VERDİ
Melike Taner ise iddiaları doğrular nitelikte fotoğrafları, sosyal medya hesabından paylaştı.

Instagram hesabında profil resmi olarak Acun Ilıcalı’nın jetine binerken fotoğraflanmış olan Taner, Dominik’ten de bolca fotoğraf paylaşmayı ihmal etmiyor.

İlginizi Çekebilir

Şarkıcı Kalben uyuşturucu kullanıyor

Şarkıcı Kalben aslen nereli, Şarkıcı Kalben asıl adı soyadı ne yaşı kaç? Uyuşturucu kullanan şarkıcı …

Sınırsız Hosting