Ana Sayfa / İlginç / Zion Williamson ayakkabısı koptu

Zion Williamson ayakkabısı koptu

NBA oyuncusu Zion Williamson için Nike açıklama yaptı. Duke’lü basketbolcu Zion Williamson her hareketiyle olay olmaya devam edilor. UNC maçında dizinden sakatlanan Duke’lü yıldız Zion Williamson’ın ayakkabısının parçalanması üzerine Nike bir açıklama yaptı.

Duke ile 12 yıllık anlaşması olan Nike, “Zion’a bir an önce iyileşmesini ve güçlü bir şekilde sahalara dönmesini diliyoruz. Ürünlerimizin kalitesi ve performansı bizim için azami derecede önemli. Durumu çözmek ve tanımlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Williamson, PG 2.5 (Paul George) ayakkabılarını giyiyordu.

ABD MEDYASINDA ZİON WILLIAMSON HABERLERİ

(orjinal dil: İngilizce)

One of the most irksome things about American sports culture and commentary is how often so many are prone to spew on and on about how athletes should live their lives.

Thirty-four seconds into Wednesday night’s 88-72 home loss to North Carolina, Duke superstar freshman Zion Williamson suffered what Blue Devils coach Mike Krzyzewski is calling a mild knee sprain. In a scary moment for Williamson — and a discomfiting one for Nike, whose Paul George model burst under the pressure of Williamson’s near-285-pound frame — the freshman phenom’s left foot popped free after the entire side panel of his shoe ripped apart.

İlginizi Çekebilir

Tadilat yapılan evde hazine çıktı

Evini tadilata soktu hazine buldu. Defineyi evin içine gizlemişler. İngiltere’de bir çiftin yeni aldıkları evin …

Sınırsız Hosting