Ana Sayfa / Kime Ait / Samsung GalaxyS10 ve Gear VR kulaklığı
SAMSUNG YENİ KAPAKLI TELEFON

Samsung GalaxyS10 ve Gear VR kulaklığı

Gamaxy S10 ile Samsung Gear VR sanal gerçekliği sürecek. Samsung son dakika haberleri ve akıllı telefon Samsung Galaxy S10 haberleri. ABD medyasında Samsung tartışmaları. Samsung Gear VR henüz ölmedi – Galaxy S10 ile çalışacak

Samsung Gear VR Samsung Galaxy S10 ile çalışacak özel bir adaptör üretti. İki yıl önce, Samsung’un sanal gerçeklik tutkusu, Gear VR kulaklığı ve Elton John’un müziği sayesinde uçmayı öğrenen bir devekuşu içeren tuhaf, ödüllü bir reklam üretecek kadar büyüktü . Ancak 2017 aynı zamanda Samsung’un bir TV spotu olmayan, daha yeni bir Gear VR cihazı ürettiği geçen yıl oldu . Tıpkı 2018’de olduğu gibi, bugünkü Samsung Galaxy Unpacked etkinliğinde de bir sürü yeni telefon vardı;

GEAR VR ÖZEL ADAPTÖRÜ

Ancak Samsung henüz teknolojiyi desteklemeyi bırakmadı. Samsung sözcüsü bana , Galaxy S10 cep telefonlarının yeni ürün grubunun halen mevcut olan bir VR VR kulaklığıyla uyumlu olduğunu söyledi. “Evet, son model Gear VR çalışacak. Gear VR, S10 ile çalışacak bir adaptörle geliyor ”dedi. VR Yolu raporları dört Galaxy S10 varyantları uyumlu olacağı.

Samsung, ihtiyacınız olan adaptörün Gear VR ile birlikte geldiğini söylediğinden, bir Galaxy S10 cihazını geçen senenin 9 no’lu notundan daha kolay kullanacağınızı öne sürüyor. Samsung , Not 9 için de bir adaptör sağlamıştı , ancak kutuya gel; gönderilmek için Samsung ile bağlantı kurmanız gerekiyordu.

Gear VR, yaylı mandalları sayesinde birkaç farklı telefon boyutunu kabul edebilmesine rağmen, Samsung’un telefonlarının boyutlarını ve şekillerini sığdırmak ve Galaxy yazılımına belirli bir miktarda yazılımı önceden yüklemek için bilinçli bir tasarım çalışması gerektiriyor takılı olduğunu tespit etti.

Öyleyse , sanal gerçeklik şu anda hala sınırsız olsa bile , Samsung’un bundan henüz vazgeçmediği oldukça iyi bir işaret . Adil olmak gerekirse , aynı zamanda ortağı Oculus’un geçen Eylül ayında bize söylediği şeydi, 199 $ Oculus Go’nun Gear VR ile tamamen rekabet etmediğini, çünkü geliştiricilerin biri için yaptıkları uygulamalar diğerleriyle yüzde 100 uyumlu olduklarını belirtti.

İlginizi Çekebilir

Pegasus 1 Euro uçak bileti satışı

Pegasus Hava Yolları, 1 Euro’ya uçak bileti satışı kampanyası geçerli olduğu tarihler. 1 Euro’ya uça …

Sınırsız Hosting