Ana Sayfa / Kime Ait / Memura zam 14 Ağustos teklifi
KAMU ZAM PARA

Memura zam 14 Ağustos teklifi

Memur son zam ve beklenti 2018 için. 14 Ağustos hükümetin memura zam teklifi yapacağı tarih. Memur ve memur emeklileri için zam pazarlığı başladı. Çalışma Bakanı Sarıeroğlu, 14 Ağustos’ta tekliflerini sunacaklarını söyledi.

2018 Memur zam oranı ilk altı ay ve ikinci altı ay için belirleniyor. Hükümetin memur zam oranı 2018 için belirleniyor. Kamu görevlileri ve memur emeklileri için zam pazarlığı bugün başladı.
Yaklaşık 3 milyon 200 bin kamu görevlisi ile 1 milyon 900 bin memur emeklisini doğrudan ilgilendiren toplu sözleşme görüşmelerine, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, başkanlık etti.
Kamu İşveren Heyeti temsilcileri ile Memur-Sen, Türkiye Kamu-Sen ve KESK yetkililerinin katılımıyla gerçekleşecek görüşmelerde, memur konfederasyonlarının zam teklifleri ele alındı.
İlk toplantı sonrası açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, 14 Ağustos’ta tekliflerini sunacaklarını söyledi.
MEMURLAR NE İSTİYOR?
Memur-Sen, 2018’in ilk altı ayında yüzde 10, ikinci altı ayında yüzde 6, 2019’un ilk altı ayında yüzde 10, ikinci altı ayında yüzde 8 zam istiyor.

İlginizi Çekebilir

Galatasaray-Fenerbahçe 11’leri

Galatasaray-Fenerbahçe ilk11leri kiler kadroda kimler yok bilgisi. Galatasaray-Fenerbahçe canlı izle anlık tüm ggelişmeler e spor …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting