Ana Sayfa / Kadınca / Merkel’in titremesi yineledi

Merkel’in titremesi yineledi

Merkel ne hastası, neden sürekli titreme nöbetleri geçiriyor ve titreme neden olur sorusu. Almanya başbakanı Angela Merkel’in hastalığı ve titreme nöbetleri arttı kameralara artık titrerken daha çok takılıyor. Almanya Başbakanı Angela Merkel, bir kez daha kameraların karşısında titreme nöbeti geçirdi. Son dönemde kameralar karşısına 3 kez titreme krizine giren Merkel, “İyiyim” açıklaması yaptı.

Titreme nöbeti geçiren Angela Merkel’in sağlığı artık Almanları da tedirgin etmeye başladı. Almanya Başbakanı Merkel kaç yaşında ve neden sürekli titreme nöbetleri geçiriyor. Başbakan Merkel, Finlandiya Başbakanı Antti Rinne’yi Berlin’de kabul ederken, askeri tören sırasında bir kez daha titreyince yine medyanın gündemine oturdu.

TİTREME KRİZİ VE ANGELA MERKEL’İN RAHATSIZLIĞI

İlk olarak 18 Haziran’da yeni seçilen Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodrimir Zelenskiy ile yaptığı görüşme sırasında titreme krizine giren Merkel’in su kaybı nedeniyle o duruma geldiği açıklanmıştı.

Almanya lideri, 27 Temmuz’da da yeni Adalet Bakanı’nın atanması vesilesiyle gerçekleştirilen törende tir tir titrerken görüntülenmişti. Yaşananların ardından Merkel konuyla ilgili bir açıklama yaptı… Reuters’ın son dakika gelişmesi olarak duyurduğu açıklamada Merkel, “Ben iyiyim. İnsanların benim için endişe etmesine gerek yok” dediği belirtildi.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting