Ana Sayfa / Gündem / Merkür Başak’ta etkileri
MERKÜR

Merkür Başak’ta etkileri

Başak Burcu Merkür ilişkisi ve burçların bundan nasıl etkileneceği bilgilerini bilgikahini olarak derledik. Burçlar ve gezegenler ve burçlara etkisi hep sorgulanır. şimdi de 30 Eylül’e kadar Merkür Başak burcunda ve bundan birçok burç etkileniyor. 12 Eylül tarihinden itibaren Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor. 30 Eylül tarihine kadar da bu burçta seyahat edecek. Hata bulduğunuzda veya eleştiriye başladığınızda dozunu çok iyi ayarlamanız gerekmektedir. Çünkü aşırı detaylarda boğulma, sürekli hata arama durumu bu dönemi verimli kullanmamıza engel olabilir, buna dikkat etmelisiniz.

GEZEGENLER VE BURÇLARA ETKİSİNİ OKUMADAN ÖNCE HEMEN ŞUNU BELİRTELİM Kİ, 30 EYLÜL’E KADAR MERKÜR BAŞAK BURCUNDA OLACAK. Bugün itibari ile Merkür artık Başak burcuna geçiş yapacak. Retro hareketi, düz hareketi derken 30 Eylül tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Bu da aslında bizim düşünce şeklimizin, konuşmamızın, karar mekanizmamızın, merak edeceğimiz şeylerin, okuyup bilgi sahibi olacağımız konuların biraz daha BAŞAK semboliği ile çalışacağına işaret etmektedir.

Başak burcu astrolojide sentezleyen, analiz eden, hizmet eden, eleştiren, mükemmelleştirmeye çalışan, detaylara hakim olmak, sağlık bilincine sahip olmak demektir. Bu süreçte zihinsel olarak çok daha detaycı, hataları hemen fark eden, problemlere çözümler yaratan bir modda olacağız. Önce zihnimizi akabinde hayatımızda düzene oturması gereken konuları tespit etmek ve belli bir metotla işleri yoluna koymak için harika bir süreç olacak. Hepimiz için kafamıza koyduğumuz, aldığımız kararları gerçekçi ve de somut bir şekilde uygulamaya sokmak çok daha kolay olacaktır. Bu dönem çer çöp bilgiler yerine, faydalı ve kullanışlı bilgilere odaklanacağız ve de bilgiyi de çok rahat bir şekilde yönetebileceğiz.

KİMSENİN KALBİNİ KIRMAYIN 30 EYLÜL’E KADAR

Bu dönem asıl dikkat edilmesi gereken mesele, hata bulduğumuzda veya eleştiriye başladığımızda dozunu çok iyi ayarlamamız gerekiyor. Kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterin. Aşırı detaylarda boğulma, sürekli hata arama modu bu dönemi verimli kullanmamıza engel olabilir, buna dikkat etmeliyiz.
Bu dönem asıl dikkat edilmesi gereken mesele, hata bulduğumuzda veya eleştiriye başladığımızda dozunu çok iyi ayarlamamız gerekiyor. Kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterin. Aşırı detaylarda boğulma, sürekli hata arama modu bu dönemi verimli kullanmamıza engel olabilir, buna dikkat etmeliyiz. Bu dönem biz veya etrafımızdaki kişiler her konuyu çok daha detaylı bir şekilde anlatmaya, ifade etmeye çalışabilir. Yine bu dönem çokça sağlık konuları üzerine araştırmalar yapabilir, okuyabilir, bilgi sahibi olabiliriz. Açıkçası hepimiz birer prospektüs uzmanına dönüşebiliriz. Bu dönem imza atmak, somut sonuçlar elde edilmeye yönelik kararlar verip harekete geçmek, her türlü iletişim faaliyetlerine hız vermek, kişisel anlamda kendiniz hakkında analizler yaptırmak bilgi alma amaçlı size fayda sağlayacaktır.

Zihnimiz bu dönem başka insanları daha fazla nasıl mutlu ve memnun ederim odaklı çalışabilir. Bir hizmeti çok daha iyi noktaya getirmek için fikirler sunabilirsiniz. Yeni bir mesleki olarak eğitime başlamak, kurslara başlamak için de en faydalı dönemlerden bir tanesidir. İş planı yapmak, yeni hedefler belirlemek, organize etmek, mevcut mesleğiniz ile ilgili de eğitimler almak ve kendinizi geliştirmek, harekete geçmeden önce en az 2-3 defa kontrol ederek adım atmak, hesap kitap işlerine dalmak, daha çok bulmaca çözmek, zihin egzersizleri yapmak için de uygundur.

İlginizi Çekebilir

İsrail, İran’ı vurdu

İran’a İsrail saldırısı büyük patlamalar. İran’ın hangi şehri vuruldu nereler vuruldu sorusu. İsrail-İran savaşı fiilen …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting