Ana Sayfa / Ekonomi / Mersin TOKİ kura listesi

Mersin TOKİ kura listesi

TOKİ Mersin kura listesi tam liste açıklandı mı? Mersin TOKİ kurada ismi çıkanlar listesi, Canlı TOKİ Mersin Kura çekilişi izleme linki ve sayfası. Mersin TOKİ canlı kura çekimi ve kura listeleri. Toki Mersin kurada ismi çıkanlar listesi nasıl nereden bakılır bilgisi.

TOKİ Mersin kura listesi ismi çıkanar listesi. TOKİ Mersin kura çekimi canlı yayın linki ve kurada ismi çıkanlar listesi. TOKİ Mersin konut kurası listesi ve canlı yayını. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla yapılan TOKİ sosyal konut projesi kura çekimlerinin başlaması ile birlikte bugün gerçekleşecek olan Mersin TOKİ kura çekimi canlı izle araması oldukça sık şekilde araştırılıyor. İşte Mersin TOKİ kura çekimi canlı izle! YouTube Mersin TOKİ kura çekimi izleme linki! Mersin TOKİ kura çekimi Full HD CANLI!

TOKİ sosyal konut projesine milyonlarca vatandaş başvuru yaptı. Başvuru yapan adaylar ise kura çekimlerini heyecanla bekliyor. Mersin TOKİ çekilişi ise takip edilmek isteniyor. İşte Mersin TOKİ kura çekimi canlı izle! YouTube Mersin TOKİ kura çekimi izleme linki! Mersin TOKİ kura çekimi Full HD CANLI!

TOKİ MERSİN KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE
TOKİ sosyal konut projesi kapsamında Mersin ilinde kura çekilişi yapılacak. Kura çekimini takip etmek için TOKİ MERSİN KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE’ ye tıklayınız.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İlk Evim kampanyasına, gençlerden emeklilere, engellilerden şehit yakınlarına ve gazilere kadar 5 milyon 135 bin geçerli başvuru yapıldığını söyledi.

İstanbulluların sosyal konut ve arsa projelerine yoğun ilgi gösterdiğini, kendilerinin de bu ilgiye kayıtsız kalmadıklarını belirten Kurum, “Kasımda sona eren arsa ve iş yeri başvurularımızın süresini 15 Kasım’a kadar uzattık. Tabi 25 Ekim’de ilk temellerimizi Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle 40 gün sonra attık. İlk kuralarımızı 7 Kasım Pazartesi günü Şırnak ve Ardahan illerinde başlatıyoruz.” dedi.

Mersin TOKİ kura çekimi canlı izle! YouTube Mersin TOKİ kura çekimi izleme linki! Mersin TOKİ kura çekimi Full HD CANLI!

Bakan Kurum, konutların teslim süresine ilişkin de “Söz verdiğimiz gibi 2 yıl içinde 250 bin konutumuzu teslim edeceğiz. Projemize sahip çıkan tüm vatandaşlarımıza müteşekkiriz. Milletimiz için en güzelini yaptık, yapıyoruz, yapacağız.” Dedi.

MERSİN TOKİ KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “İlk kuralarımızı 7 Kasım Pazartesi günü Şırnak ve Ardahan illerinde başlatıyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun” sözleriyle tarihi sürecin başladığını duyurdu. TOKİ Şırnak sosyal konut kuraları tamamlandı. TOKİ kura sonuçları Toplu Konut İdaresi Başkanlığının internet sitesi üzerinden ve e Devlet’ten sorgulanabilecek. Aşağıda yer alan kısımdan Mersin TOKİ kura çekiliş sonuçlarına ulaşabilirsiniz.

MERSİN TOKİ KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI SORGULAMA

TOKİ ORTA GELİR KURA SONUÇ LİSTELER

TOKİ Orta Gelirliye Konut kredisi hesaplama! Orta Gelirliye Konut kredisi hesaplaması nasıl yapılır, başvuru şartları neler, başvurular ne zaman başlıyor?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yürütülen Orta Gelirliye Konut kampanyası şartları ve başvuru tarihleri belli oldu. Orta Gelirliye ev kampanyası detayları geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati tarafından duyuruldu. Peki, “Orta Gelirliye Konut kredisi hesaplaması nasıl yapılır, şartları neler, başvurular ne zaman başlıyor?” İşte ayrıntılar…TOKİ Orta Gelirliye Konut kredisi hesaplama! Orta Gelirliye Konut kredisi hesaplaması nasıl yapılır, başvuru şartları neler, başvurular ne zaman başlıyor?

Hazine ve Maliye Bakanlığı, projeyle ilgili detayları ve merak edilenleri şöyle duyurdu:

DÜŞÜK FAİZ, UZUN VADE, KOLAY ÖDEME

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın ortak çalışması sonucu ortaya çıkan “Yeni Konut Finansman Modeliyle Yeni Evim” kampanyasıyla, 81 ilimizde, ilk kez ev sahibi olmak isteyen orta gelirli vatandaşlarımız için konut ve finans sektörü, devletimizin desteğiyle bir araya geliyor.

İlk evini alacak vatandaşlarımız piyasa koşullarına göre çok daha uygun vade yapısı, ilk 3 yıl devlet katkısıyla ödeme kolaylığı ve kredi vadesi boyunca hanehalkı geliriyle uyumlu ödeme imkanlarıyla huzurlu ve güvenli yuvalarına kavuşuyor.TOKİ Orta Gelirliye Konut kredisi hesaplama! Orta Gelirliye Konut kredisi hesaplaması nasıl yapılır, başvuru şartları neler, başvurular ne zaman başlıyor?

İLK ETAPTA 100 BİN AİLE, TAMAMI BİRİNCİ EL OLACAK YENİ YUVALARINA KAVUŞACAK.

0,69’dan başlayan vade farkı
15 yıl vadeli
%10 peşinat
İlk 3 yıl ödeme kolaylığı
Hane gelirinin %40’ını geçmeyecek taksit oranıTOKİ Orta Gelirliye Konut kredisi hesaplama! Orta Gelirliye Konut kredisi hesaplaması nasıl yapılır, başvuru şartları neler, başvurular ne zaman başlıyor?

KAMPANYA ŞARTLARI NELER OLACAK?

Hanedeki eşlerin üstünde konut olmayacak.
5 yıl boyunca satılamayacak.
Son 1 yıl içinde konut satmamış olacak.
1 yıl ikamet şartı olacak.

TOKİ Orta Gelirliye Konut kredisi hesaplama! Orta Gelirliye Konut kredisi hesaplaması nasıl yapılır, başvuru şartları neler, başvurular ne zaman başlıyor?

NASIL FAYDALANILACAK?

Konut üreticileri kriterlere uygun yapılan konut projelerini ilan edecek.
Konut almak isteyen bulduğu daireyle banka veya katılım bankalarına başvuracak.
Banka hem projenin hem de kişinin kriterlere uygunluğunu denetleyecek, uygun olan projeler için kredi tahsis edecek.

İlginizi Çekebilir

FED yeni faiz kararı

FED son faiz kararı açıklandı. FED faizi sabit tuttu. FED kararı sonrası dolar ve para …

Sınırsız Hosting